GAZETEMİZDEN MÜDÜR YOLDAŞ’A ZİYARET

GAZETEMİZDEN MÜDÜR YOLDAŞ’A ZİYARET

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş’ı ziyaret etti. 

Müdür Yoldaş’ın makamında gerçekleşen ziyarette ilimiz tarım ve hayvancılık potansiyelleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. 

Şadi Erdal, zaman zaman ‘Olaylara Bakış’ köşesinde kaleme aldığı ilimiz tarım ve hayvancılığına ilişkin sorun ve çözüm önerilerini Müdür Yoldaş’a aktardı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş ise çalışmalarına ilişkin bilgiler verirken, Bilecikli üreticilerin her zaman yanında olduklarını belirtti. 

gazetemizden-mudur-yoldasa-ziyaret2.jpg

Bilecik’te yetişen tarım ürünlerinin bölgesel olarak sınıflandırılması, verim ve kalite artırımına yönelik çalışmalarının olduğunu ifade eden Müdür Yoldaş, “Hükümetimizin önderliğinde Bakanlığımızın çiftçilerimize yönelik destekleri devam ediyor. Bizde il müdürlüğü olarak bu desteklerin Bilecikli üreticimize yansıtılması konusunda çalışıyoruz. Yeter ki biz üreten köylüyü görelim, desteğimiz her zaman var. Her konuda yanlarındayız ve yardımcısı olmaya hazırız” ifadelerini kullandı. 

Müdür Yoldaş son olarak Genç Çiftçi Projesi ile ilimizde çok güzel kazanımlar elde edildiğini kaydederek Şadi Erdal’a ziyaretinden ötürü teşekkür etti. 

Şadi Erdal’da Müdür Yoldaş’a çalışmalarında vaadlerini yerine getirme dileğinde bulundu. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1810 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum