GÖLCAN GÜVEN TAZELEDİ

GÖLCAN GÜVEN TAZELEDİ

Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda, mevcut Başkan Halit Gölcan, güven tazeledi.

Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 2016 yılı olağan genel kurulu gerçekleştirildi. 

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilen olağan genel kurulda, tek aday olan mevcut başkan Halit Gölcan yeniden başkanlığa seçildi. 

1-248.jpg

Divanın oluşturulması ile başlayan genel kurul, yönetim ve denetim kurullarının ibrası ile devam etti. 2017 yılı tahmini bütçesinin karara bağlandığı genel kurulun devamında seçim yapıldı. 

Halit Gölcan başkanlığında tek listenin yer aldığı ve açık oylama ile yapılan seçimde yönetim ve denetim kurulları ile Bölge Birliği Temsilcileri seçildi. Buna göre yönetim kurulu Halit Gölcan, Mehmet Zeybek, Ercan Garip, Veli Çiçekli ve Ahmet Korkmaz'dan oluştu.  

Denetim kurulunda ise Mehmet Sadık Dindar ve Şaban Potur yer alırken, üst kurul üst temsilcilliklerine ise Halit Gölcan ve Mehmet Zeybek seçildi. 

3-181.jpg

Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 2016 yılı olağan genel kuruluna, 7. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı ve TESKOM Genel Başkanvekili Bahri Şarlı, Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, Halk Bankası Bilecik Şube Müdürü Sadık Çürük, İl Genel Meclis Üyeleri Hikmet Turhan ve Turgay Yılmaz ile bazı STK temsilcileri de katıldı. 

2-235.jpg

 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3442 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum