GÖPAZARI'NDA İKTİDAR FARKI

GÖPAZARI'NDA İKTİDAR FARKI

AK Parti iktidarı döneminde ilk kez AK belediyecilikle tanışan Gölpazarı, iktidar partisi tarafından yönetilmenin farkını hissediyor.

31 Mart Yerel Seçimlerinde, AK Parti'den Gölpazarı Belediye Başkanı seçilen Hayri Suer bir an olsun boş durmuyor. Göreve geldiği günden bu yana sergilediği performans ve yüksek temposu ilçeye hizmet olarak dönüyor. 6 ay gibi kısa bir zamanda birçok projenin startını veren Hayri Suer, Gölpazarlı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in de referansını arkasına alarak iktidar olmanın avantajını sonuna dek kullanıyor.

ANKARA’YI MESKEN TUTTU!

İlçeye yapılacak yatırımlar ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler için Ankara’yı mesken tutan Hayri Suer, bu kez İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ün kapısını çaldı. Seçim döneminde söz verdiği birçok projeyi hayata geçirmek için destek sözü alan Suer, “İnşallah en kısa zamanda başlıyoruz” dedi.

Hayri Suer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“İller Bankası Genel Müdürü sayın Yusuf Büyük'ü makamında ziyaret ettik. İlçemizdeki kapalı pazar, yeni belediye hizmet binası, 1500 m2 kapalı otopark ve Mihalgazi Meydanı ile sokak sağlıklaştırması projelerimizi konuştuk. İnşallah en kısa zamanda başlıyoruz.

Desteklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum ile hemşehrimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez beyefendiye, Bilecik Milletvekilimiz Sn. Selim Yağcı beyefendi ve sayın genel müdürümüze çok teşekkür ederim. Söz verdiğimiz gibi…” ifadelerini kullandı.

golpazarinda-iktidar-farki2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3705 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum