HAFIZ KAVURMACI’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

HAFIZ KAVURMACI’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

H. Türker ÇOBAN

Ünlü Hafız Mustafa Kavurmacı Bursa'da kendisi için düzenlenen vefa programına katılan; Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım'ı ziyaret etti.

Aslen Kurtköylü olan ünlü Hafız Mustafa Kavurmacı için Bursa'da vefa programı düzenlenmişti. Bursa Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Bursa Vefadır" isimli programda Kavurmacı'ya büyük bir vefa örneği sergilenmişti. Bursa Atatürk Kültür Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa; Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal ve Sayfa Editörümüz Mehmet Erdal'ın yanı sıra aslen Kurtköylü olan Atletizm Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Terzi katılarak Bilecik'in evladına sahip çıkmışlardı.

Kurtköylü Ünlü Hafız Mustafa Kavurmacı, vefa gecesinde kendisini yanlız bırakmayan hemşerilerine teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Hafız Kavurmacı; Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım'ı ziyaret etti.

Kavurmacı ilk olarak Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti. 4 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette Kavurmacı, Başkan Yağcı'ya teşekkürlerini sundu. Başkan Yağcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hafız Kavurmacı 5 Aralık Perşembe günü ise Vali Ahmet Hamdi Nayir ve İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım'ı ziyaret etti. İlk olarak Meclis Başkanı Yıldırım'ı ziyaret eden Kavurmacı'ya Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal da eşlik etti. Kavurmacı; "Bursa Vefadır" programına katılımlarından dolayı Başkan Yıldırım'a teşekkür etti. Mustafa Kavurmacı Meclis Başkanı Yıldırım'ın ziyaretinin ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir'i makamında ziyaret etti. Vali Nayir'e ziyaretlerinde Mustafa Kavurmacı'ya gazetemiz sahibi Şadi Erdal ve Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal eşlik etti. Kavurmacı, kendisi için düzenlenen programa katılımlarından dolayı memnun olduğunu belirterek Vali Nayir'a teşekkür etti.

Ziyaretlerinin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Hafız Mustafa Kavurmacı, Bursa Kent Konseyi'nin kendisi için müthiş bir program hazırladığını belirterek teşekkür etti. Bursa'da hazırlanan programa Bilecik'in yerel yöneticilerinin de katılarak ayrı bir vefa gösterdiğini belirterek; "Doğduğum toprakların yöneticileri beni bu günümde yalnız bırakmadılar. Ben de Sayın Valimiz Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve İl Genel Meclisi Başkanımız Serkan Yıldırım'ı ziyaret ederek kendilerine teşekkür etmek istedim. Katılımlarından dolayı çok mutlu oldum. " ifadelerini kullandı. 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.