'HAKLARIMIZI HELAL ETMİYORUZ!'

'HAKLARIMIZI HELAL ETMİYORUZ!'

Şehit düşen Osman Er'in abisi, menfaat odaklarına sert çıkıştı. Hem kızgın hem duygusal bir açıklama yapan abi Fatih Er, torpillere dikkat çekerek,"Bunları yapanlara haklarımızı helal etmiyoruz, başsağlığı dilemesinler, mahşerde görüşeceğiz" dedi.

Geçtiğimiz Pazar günü şehit düşen ve Pazartesi günü toprağa verilen Osman Er'in Osmaneli İmam Hatip Ortaokulu Müdürü abi Fatih Er, metanetli duruşunun ardından isyan bayrağını çekti. Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Fatih Er,"Kardeşim, İslam'ın son karakolu olan vatanımızın selameti için insanlıktan nasibini almamış zalimler tarafından şehit edilmiştir" dedi.

Şehidimizin acılı abisi, vatansever görünen ancak menfaat çetelerine ateş püskürerek özellikle asker dağıtımlarında yapılan torpilleri sert bir dille eleştirdi. Acılı abi," Vatani hizmetini yapmak üzere sınır bölgeleri ya da tehlikeli sayılabilecek bölgelere sevk edilmiş olan güya çocuğunu, kardeşini ya da yakınını oralardan araya birileri konularak yer değiştirilmesi, bir şehit ailesi olarak bizleri üzmektedir. Benim kardeşim Hakkari'de ve tehlikeli bölgede şehit oldu. Ve biz tehlikeli olduğunu da biliyorduk. Kesinlikle araya birilerini koyma derdi taşımadık. Çünkü kardeşim bayrağı, ezanı, kutsal değerlerimizi, İslam'ın son karakolu olan vatanımızı ve aziz milletimizi korumak için vatani hizmetini yapıyordu. Ben buradan bildirmek isterim ki bu vatan için vatanını değil de kendisini düşünen kişilerin rahatı için birtakım yer değişiklikleri yapılırsa başta vesile olanlar olmak üzere tüm sorumlulardan bu işin hesabını mahşerde soracağız. Haklarımızı da helal etmiyoruz, başsağlığı için yanımıza gelmesinler, telefon dahi etmesinler. Bu ülke kolay kazanılmadı. Şehit ailesi olarak bu uygulamalardan razı olmadığımızı bildiririz” dedi.

Şehidimizin abisi Fatih Er sözlerini şöyle tamamladı:

"Allah şehadetini makbul eylesin. Rahman ve Rahim olan Rabbimizin özel misafiri olarak ebediyen saadete kavuştu inşallah. Allah'ın askeri olmamız hasebiyle askeri talim yurdundan terhisini tebriklerle aldı. Allah bizlere de terhisini ebedi hayatında mutlu olacak talimli Allah'a asker olarak alsın. Allah'tan duamız başta efendimiz olmak üzere kardeşimizle ve İslam'a hizmet etmiş tüm sevdiklerimizle cennette beraber olmak."

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3010 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum