HAYATİ KABA'NIN MUTLU GÜNÜ

HAYATİ KABA'NIN MUTLU GÜNÜ

Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda 1308 Osmaneli Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Kaba, Oğlu Mustafa Tayyip’e sünnet düğünü yaptı.

Osmaneli Belediyesi Göksu Düğün salonunda 18 Kasım 2018 Pazar günü saat 12.00’de başlayan sünnet cemiyetine, Osmaneli’nin yanı sıra Bilecik ve ilçelerinden siyasetçi akını yaşandı. 

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Genel Meclis üyeleri Hakan Özkan ve Orhan Uğur, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Osmaneli’deki siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticilerinin yanı sıra, diğer ilçelerden de AK Parti İlçe başkan ve yöneticilerinin katıldığı düğün, seçimler öncesinde siyaset meydanına döndü. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi sahibi Mehmet Erdal ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem'in de katıldığı sünnet cemiyetinde, Bilecik’ten gelen ilahi gurubu davetlilere güzel anlar yaşattılar.

Sakarya Gazetesi olarak sünnet olan Mustafa Tayyip’e acil şifalar Kaba ailesine de hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.

hayati-kabanin-mutlu-gunu2.jpghayati-kabanin-mutlu-gunu3.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 4889 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.