Hazır otoparkı bile işletemiyorlar

Hazır otoparkı bile işletemiyorlar

Şadi ERDAL - Olaylara Bakış

Seçimlerden evvel yerel bir radyoya röportaj veren Belediye Başkanı Semih Şahin şöyle diyo ‘Benim burada olmadığım dönemlerde her ne olduysa sokakta gezen insanlar eskisi gibi gülmüyorlar. Trafiği kaos, insanları kaos, her şeyi bir karman çorman olmuş Bilecik’in…’

Başkan Şahin’in bırakıp gittiği yıllar Bilecik’in nüfusu 18 binler civarındaydı, bugün nüfus 70 bin oldu. Trafik dün de kaos idi bugün daha çok kaos. Başkan Şahin ve partisi CHP’ye soruyorum 1,5 yıllık Belediye Başkanlığınız döneminde trafiği rahatlatacak hangi çalışmayı yaptınız? Başkan Şahin konuşmalarında ‘Şeffaf’ yöneticilikten bahsederken bir evvelki belediyeden devraldığınız hizmetleri ortadan kaldırırken ne zaman haklı bilgilendirdiniz?

Son olarak ilk ve tek katlı otopark 1,5 ay evvel kapatıldı, hangi sebepten kapatıldığını, tekrar ne zaman açılacağını veya ne sebeple açılmayacağını bilen var mı? Yapılmış otoparkı işletmekten aciz bir belediye ile karşı karşıyayız. Bilecik’in otopark sorunu mu yok, yoksa sorunlar karşısında çaresiz kalan anlayışa mahkum mu olduk?

Pazartesi günleri kapalı Pazar yeri önünde trafik trajedisinin her geçen hafta arttığını görüyoruz. Vatandaş demir yığınları barikatları aşıp pazara girebilmek için engelli atlama antrenmanı yapıyor. Zabıta arabasını pazarın önüne park edebilir ama vatandaş pazardan aldıklarını arabasına koyamaz.

Kaldı 3,5 yıl bu da geçer yahu demekten başka çaremiz yok. Hazır otoparkı işletemeyenlerden beklediğimiz bir şey yok. Şeffaflıktan bahseden başkan, otoparkın neden kapatıldığını, bundan sonra ne olacağını acaba mensup olduğun il başkanı biliyor mu?

Bu haber toplam 3102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum