Hüda-Par'dan Sağlık Müdürlüğüne ziyaret

Hüda-Par'dan Sağlık Müdürlüğüne ziyaret

Bilecik Hüda-Par İl Başkanı Dr. Tahir Karaaslan ve Gençlik Kolları Başkanı Cuma Göl, İl Sağlık Müdürü Ferhat Damkacı'yı makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Karaaslan, Müdür Damkacı nezdinde sağlık çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar dileyerek başarılarını iletti. 
Ziyaretin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Karaaslan, Müdür Damkacı'ya misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, şunları kaydetti:
" Partimizin kuruluşundan beri kullandığı en temel slogan 'Önce insan, öncelik Adalet" idi. İnsan için en önemli ihtiyaç şüphesiz sağlıktır. Bu konuda Türkiye'de ve de Bilecik'te sağlık alanında gerçekten çok güzel çalışmalar olduğunu, pandemi  sürecinde de sağlık personelinin çok fedakar ve takdire şayan bir çalışma performansı sergilediğini belirttik.Bununla beraber acil hizmetlerinin pandemi öne sürülerek yeterince yapılmadığı, randevuların çok ileri bir tarihe verildiği konularında halktan bazı tepkilerin bulunduğunu Müdür Beye ilettik. Sağlık Müdürü Ferhat Bey de gayet ilgi ve alaka ile dinledi" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2470 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.