'İHTİYAÇ VE ÖNCELİKLERİ BELİRLİYORUZ!'

'İHTİYAÇ VE ÖNCELİKLERİ BELİRLİYORUZ!'

Vali Süleyman Elban, Yenipazar'da gerçekleşen belediye başkanları toplantısına ilişkin değerlendirmesinde, ilimizi ilgilendiren plan ve projeleri değerlendirmek adına bu tür istişare toplantılarının önemli olduğunu vurguladı. 

Vali Elban, vatandaşların daha hızlı ve kaliteli hizmet almaları adına yaptıkları bu toplantılarda,"İlimizin ihtiyaç ve önceliklerini belirliyoruz" dedi. 

vali-elban-ihtiyac-ve-oncelikleri-belirliyoruz2.png

Vali Süleyman Elban başkanlığında belediye başkanları bir araya geldi.

Aylık olarak düzenlenen ve ev sahipliğini Yenipazar Belediyesinin yaptığı toplantıya, Yenipazar Kaymakamı Hamza Türkmen, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek ve Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ile belde belediye başkanları katıldı.

Vali Elban, Belediye Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, Bilecik'in ve ilçelerinin gelişmesinde her türlü çalışmayı birlikte yaptıklarını ifade ederek, ''Yapılan değerlendirmeler sonucunda, ilimizin ihtiyaçlarını ve önceliklerini ortaya koymaya çalışıyoruz. Amacımız halkımıza hizmet etmek. İlimizin faydasına olabilecek çalışmaları ve hizmetleri değerlendiriyoruz. Yapacağımız hizmetlerde projelerimizi birlikte planlıyoruz.'' diye konuştu.

Belediye çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, belediye başkanları projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2196 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.