İHTİYACI KADAR PARA ÇALDI

İHTİYACI KADAR PARA ÇALDI

Bilecik'te bir vatandaşın bankamatik kartından para çeken hırsız, ihtiyacı kadar para çaldı. ATM'nin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüpheli H.K.'yı tespit etti. H.K. olayı itiraf ederken, savcılık tarafından mağdur vatandaşa geri verildi.

Edinilen bilgiye göre, ATM'den para çeken bir vatandaş, bankamatik kartını almadan ATM’nin önünden ayrıldı. Arkadan gelen şahıs, banka kartının içeride ve menünün de açık olduğunu görünce, hesapta bulunan paranın bir miktarını çekerek kayıplara karıştı. Kartını ATM’de unuttuğunu fark eden vatandaş ise ATM’ye geri döndüğünde kartını bulamayınca bankaya başvurdu. Bankada yapılan işlemlerde hesabından bir miktar para çekildiğini öğrenen vatandaş, durumu polise bildirdi. ATM'nin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüpheli H.K.'yı tespit etti. H.K. olayı itiraf ederken, ihtiyacı kadar parayı çektiğini söyledi. 

Şüphelinin ATM'den çektiği para, savcılık tarafından mağdur vatandaşa geri verildi. H.K. ifadesi alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi. (İHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.