İlhan Başkan bu kez ayçiçeği ekecek

İlhan Başkan bu kez ayçiçeği ekecek

Yenipazar Belediyesi’nin çalışkan başkanı İlhan Özden, belediyeye ait yaklaşık 80 dönümlük arazide ayçiçeği ekimi yapacak.

Yenipazar Belediyesi’nin çalışkan başkanı İlhan Özden, belediyeye ait yaklaşık 80 dönümlük arazide ayçiçeği ekimi yapacak. 

Geçtiğimiz yıllarda; belediyeye gelir sağlamak için buğday ekimi yaparak adından söz ettiren İlhan Özden bu kez tercihini ayçiçeğinden yana kullandı. Ayçiçeği ekimi için arazi sürülerek toprak ekim için hazır hale getirildi. Kısa süre zarfında ayçiçeklerinin ekiminin gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

ilhan-baskan-bu-kez-aycicegi-keecek-1.jpg

Yenipazar’ın çehresini değiştirdi

Yenipazar’ın sevilen ismi ve Bilecik siyasetinin renkli simalarından İlhan Özden, 2014 yerel seçimlerinde göreve geldi. Ekonomik şartları oldukça kötü olan bir belediyeyi devralan İlhan Özden, ‘Üretken belediyecilik’ anlayışıyla çıktığı yolda belediyeye ait 77,5 dönümlük atıl araziyi yeniden işleyeme başladı. Bu hareketiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Başkan Özden ilk olarak buğday ekimi yaptı ve ekim masrafları ile elde edilen geliri şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaştı. Daha sonra her yıl buğday ekerek belediyeye gelir sağlayan Özden 7 yıllık görev süresinde hem Yenipazar Belediyesi’ni ekonomik olarak kalkındırdı hem de Yenipazar’ın çehresini değiştirdi. 

ilhan-baskan-bu-kez-aycicegi-keecek-2.jpg

İlhan Özden, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Üretken belediyecilik anlayışı ile belediyemizin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak ilçemize hizmete dönüştürüyoruz. Her şey Yenipazar ve halkımız için” ifadesini kullandı. 

ilhan-baskan-bu-kez-aycicegi-keecek-3.jpg

Başkan Özden, ayçiçeği ekimi için kendilerine destek olan Tohumlar Köyü Muhtarı Mustafa Taş’ a, Kükürt Köyü Muhtarı Mehmet Özdemir’ e ve Doğu Belenören Köyü Muhtarı Ahmet Tezcan’ a teşekkür etti. 

ilhan-baskan-bu-kez-aycicegi-keecek-4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2088 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum