İLİMİZİ GURURLA TEMSİL ETTİLER

İLİMİZİ GURURLA TEMSİL ETTİLER

İsrail’de gerçekleştirilen Yıldızlar ve U15 Avrupa Halter Şampiyonası’na katılan kafilede yer alan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Caner Özteke ve Sporcu Utku Açıkgöz ilimizi gururla temsil ettiler.

Yıldızlar ve U15 Avrupa Halter Şampiyonası’nda Türkiye madalya rekoruna imza attı. İsrail’in Eilat şehrinde organize edilen Şampiyonada milli halterciler 19 altın, 26 gümüş ve 26 bronz olmak üzere toplam 71 madalya ile Türk halter tarihinin en çok madalya kazanan kafilesi oldu.

ilimizi-gururla-temsil-ettiler2.jpg

Kafilede Bilecik’ten yer alan Antrenör Caner Özteke ile Milli Sporcu Utku Açıkgöz’de ilimizi gururla temsil ettiler. Antrenör Caner Özteke’nin çalıştırdığı u15 bayan takımı 691 puanla Avrupa 2’ncisi oldu. U17 erkek takımımızla ülkemizi temsil eden Utku Açıkgöz ise Avrupa 5’incisi olmayı başardı. Milli takımla birlikte kampa giren bir başka Bilecikli Bahadır Erdal ise yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu İsrail kafilesinde yer alamadı. 

ilimizi-gururla-temsil-ettiler3.jpg

Caner Özteke, şampiyonaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, ülkemize rekor madalyayla dönen kafilenin bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özteke, şampiyonada 5’inci olan sporcusu Utku Açıkgöz’ü tebrik ederken, çalıştırdığı U15 bayan takımının elde ettiği 2’nciliğin kendisine kıvanç kaynağı olduğunu belirtti. 

Ankara TOHM’da çalışmalarını sürdüren ve ASKİ Spor’da kariyerine devam eden Bahadır Erdal’ın yarışmada yer alamamasının kendilerini üzdüğünü anlatan Özteke, Bilecik’te halterin yükselen çıtasını daha yukarılara çıkarmak için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini bildirdi. 

ilimizi-gururla-temsil-ettiler4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2335 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum