İŞ MAKİNASI ALIMI YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEK

İŞ MAKİNASI ALIMI YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEK

İl Genel Meclisi'nce, köylerin ihtiyaçları doğrultusunda alınması planlanan bazı iş makinalarının  maliyetlerine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu'nun raporu oybirliği ile kabul edildi. 

2016 mali yılı içerisinde yeterli ödenek bulunmadığından İl Özel İdaresi tarafından İller Bankası'ndan ne kadar bir borçlanma ile alınıp alınamayacağının idare tarafından araştırıldıktan sonra konunun İl Genel Meclisi'nce yeniden değerlendirilmesine karar verildi. 

İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantılarının ikinci birleşimi yapıldı. Birleşimde tek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 

Köylerin ihtiyaçları doğrultusunda alınması planlanan dozer, vidanjör, kamyon, silindir ve finisher alımına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu'nun raporu meclise sunuldu. 

Komisyon Başkanı Ertuğrul Torun'un konuyla ilgili bilgi vermesinin ardından '2016 mali yılı içerisinde yeterli ödenek bulunmadığından İl Özel İdaresi tarafından İller Bankası'ndan ne kadar bir borçlanma ile alınıp alınamayacağının idare tarafından araştırıldıktan sonra konunun İl Genel Meclisi'nce yeniden değerlendirilmesinin uygun olacağı kanaatine varıldığı" şeklindeki komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1477 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.