İSTANBUL'DAN BİLECİK'E TARİH TURLARI DÜZENLENECEK

İSTANBUL'DAN BİLECİK'E TARİH TURLARI DÜZENLENECEK

Bilecik Belediyesi ve Pendik Belediyesi arasında gerçekleştirilen çalışma ile önümüzdeki aylarda, Tarih ve Kültür Şehri Bilecik'e Tarih Turları düzenlenecek.

Pendik Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Nuri Sincanlı ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Sincanlı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Konuklarına, Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Dirilişin Şehri Bilecik'i fiziki anlamda olduğu gibi turizmde de en iyi yerlere getirmeye gayret ettiklerini belirtti.

Pendik Belediyesi Kültür  İşleri Müdürü  Sincanlı ise Bilecik'in son dönemdeki gelişim ve büyümesine dikkat çekerek, şunları söyledi:

''Pendik Belediyesi ve Bilecik Belediyesi işbirliğinde güzel bir çalışmanın ortaya konulması adına Bilecik'teyiz. Belediye Başkanımız Selim Yağcı'ya, şehre yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bilecik, son dönemlerde birçok yönden adını duyuran bir şehrimiz. Bizler de Pendik Belediyesi olarak, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik'e, tarih turları gerçekleştirmek istiyoruz. Bu anlamda Bilecik'i ziyaret ettik. Şeyh Edebali Diyarı Şehir hakkında bilgi aldık. İnşallah önümüzdeki aylardan itibaren Pendik'ten Bilecik'e, tarih turları düzenlemek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı da gerçekleştirilecek olan çalışmanın önemine değinerek, yapılacak çalışmada Bilecik Belediyesi olarak ellerinden gelen katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Şehir ve belediye çalışmaları hakkında da görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pendik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sincanlı'ya üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo ve çeşitli hediyeler taktim ederken, Sincanlı da Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya, Pendik'e ait çeşitli hediyeler taktim etti.

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1669 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum