İYİ Partili Orhan Uğur,"Osmaneli'nin 5 yılını heba etmiştir!'

İYİ Partili Orhan Uğur,"Osmaneli'nin 5 yılını heba etmiştir!'

İYİ Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in sanayileşme politikasını eleştirerek, “Osmaneli’nin 5 yılını heba etmiştir” dedi.

Başkan Münür Şahin’in Osmaneli’ne yapılan sanayi yatırımları üzerinden yanlış algı oluşturduğuna vurgu yapan Orhan Uğur, “Bu algıları oluştururken yaptığı yanlışları örtmektedir” ifadesini kullandı.

İYİ Partili Orhan Uğur, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Osmaneli’mizin güzel insanları uzun süredir dikkatimi çeken bir olayı sizlere aktarmak istedim. Ne zaman Osmaneli organize sanayi bölgesine bir yatırımcı gelse belediye başkanı belediye sitesinden paylaşımlar yaparak hemşerilerimizi yanıltmaktadır. Gerçek şudur ki belediye başkanı sanayi alanında sınıfta kalmıştır. Sizlerin de bildiği gibi organize sanayi bölgesi genişleme alanında kalan bölgenin belediye başkanının yoğun ısrarlarıyla, bu işi ben bilirim, sanayi benim işim diyerek genişleme alanından çıkarttırıp belediye sanayi alanı ilan etmiştir. Bu alandaki kendi köyüm olan Selimiye’de 1000 dönüm araziyi tek firma Bien seramik fabrikasına sattırmıştır. Defalarca protokol veya sözleşme yap diye görsel basında belediye başkanını uyarmamıza rağmen ‘Bize söz verdi yapacak’ diyerek ne protokol ne de sözleşme yapmayarak Osmaneli’nin sanayileşmesindeki 5 yılını heba ettirmiştir.

Osmaneli belediye başkanı ‘Her işten ben anlarım’ demekte fakat bize göre en çok anladığı iş vatandaşa umut vermek ve sosyal medyadan algı oluşturmaktır. Bu algıları oluştururken de yaptığı yanlışları örtmektedir. Son yazısında ise kendi yazdığı veya yazdırdığı yazıda sanayi alanı için belediye başkanına görüşü sorulduğu yazılmış. İnanın kimse görüşünü sormamıştır.

Değerli hemşerilerim; bizler Osmaneli milliyetçisi olarak görev süremiz boyunca ilçemize kim fayda sağlamışsa hepsine ayrı ayrı teşekkür etmişizdir. Yine organize sanayi bölgemizin büyümesi için büyük çaba gösteren özellikle ilgilenen sanayi bakan yardımcımız sayın Hasan Büyükdede’ye, Valimiz sayın Bilal Şentürk’e, Gürsu ilçesine atanan kaymakamımız sayın Naif Yavuz’a, sanayi bölgesi yönetim kurulu başkan vekili sayın Alper Karadağ’a ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 6297 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum