İzmir’e 3’üncü tır yola çıktı

İzmir’e 3’üncü tır yola çıktı

Bilecik Valiliği’nce, İzmir’de meydana gelen depremden etkilenen depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında 3’üncü tır yola çıktı.

Bilecik Valiliği’nce, İzmir’de meydana gelen depremden etkilenen depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası kapsamında 3’üncü tır yola çıktı. Bilecik Valiliği önünden uğurlanan yardım tırında 324 adet gıda kolisi, 175 adet battaniye, 96 adet kız çocuk montu ve 116 adet erkek çocuk montu yer aldı. Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odasınca ücretsiz gönderilen yardımların nakliyesini Vezirhan Taşıyıcılar Kooperatifi üstlendi. 

izmire-3-tir-yola-cikti2.jpg

Vali Bilal Şentürk, uğurlama programında yaptığı açıklamada, deprem sonrası yaraların sarılmasında, devletin bütün imkanlarını seferber ettiğini hatırlatarak, yardımseverlerin katkılarıyla toplanan yardımları İzmir'e uğurladıklarını söyledi. 

Böyle felaketlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan Vali Şentürk, ''Yardım kampanyamız devam ediyor. Yardımlar, Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odasınca İzmir'e ücretsiz taşınıyor. Hem odamıza hem de kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bilecik olarak daha önce iki tır gönderdik. Yardım elimizi uzatmaya devam ediyoruz. Sıkıntılar paylaşıldıkça hafifler, iyilikler ve güzellikler paylaşıldıkça artar. Devlet ve millet el ele vererek bu acının da üstesinden geleceğiz. Tekrar, İzmir'de meydana gelen depremde vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.'' dedi.

izmire-3-tir-yola-cikti3.jpg 

Uğurlama törenine Vali Şentürk'ün yanı sıra Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu, Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selman Aydeniz, Kızılay Bilecik Şube Başkanı Mefail Ateş, AFAD Müdürü Hayri Demirel, Vezirhan Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Enes Duymuş, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy,ile AK Parti Bozüyük il genel meclisi üyeleri katıldı. 

izmire-3-tir-yola-cikti4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2371 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum