KAÇAK YAPILARA 1 AY SÜRE VERİLDİ
Aysun YILDIZ
Bilecik İl Encümeni Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Gölpazarı ilçesinde yapılan incelemelerde inşaat izni alınmadan kaçak olarak yapılan konutun yasal hale getirilmesi için inşaat sahibine bir ay süre verilmesi görüşüldü.
Bilecik İl Encümeni Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında yapıldı.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, meclis üyeleri ile ilgili daire müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Gölpazarı ilçesinde yapılan incelemelerde inşaat izni alınmadan kaçak olarak yapılan konutun yasal hale getirilmesi için inşaat sahibine bir ay süre verilmesi, yasal hale getirilmediği takdirde yapının yıkılması, Bozüyük İlçe Özel İdare Müdürlüğü ve İl Özel İdare Yazı İşleri Müdürlüğüne ödenek aktarılması talepleri ile diğer gündem maddeleri görüşüldü.
Daha sonra Vali Nayir başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları ile yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Bilecik 2. OSB ile Bozüyük, Osmaneli, Pazaryeri ve Söğüt İlçe OSB toplantıları gerçekleştirildi.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.