KADİR GECESİNİN MANEVİ ATMOSFERİ EDEBALİ TÜRBESİ’NDE YAŞATILACAK

KADİR GECESİNİN MANEVİ ATMOSFERİ EDEBALİ TÜRBESİ’NDE YAŞATILACAK

Aysun YILDIZ

Bilecik Belediyesi tarafından bütün mahallelerimizde binlerce insanın katıldığı iftar programları devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından, ''Kadir Gecesi'nin atmosferini, Edebali Türbesi'nde yaşayalım'' düşüncesiyle Şeyh Edebali Türbesi meydanında gerçekleştirilecek olan Mahalle iftarında 5 bin vatandaşımız aynı sofrada bu özel gecede biraraya gelecek.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen Mahalle İftarları ile Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile Ramazan'ın bereketi paylaşılırken, komşular arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın oluşmasına da kaynaklık ediyor.

13 Temmuz Pazartesi gecesi, Edebali Türbesi'nde büyük bir manevi atmosferde gerçekleştirilecek olan iftar programına yoğun katılım bekleniyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.