KAPALI PAZAR ÖNÜ NE ZAMAN BİTECEK?

KAPALI PAZAR ÖNÜ NE ZAMAN BİTECEK?

Yol üstünde bulunan iş yerinde çalışan adamın yanında duran yolcu ‘Ben … yere gidiyorum kaç saatte gderim’ diye sorar. İş yeri sahibi hiç cevap vermez. Yolcu yoluna devam etmeye başlar. Adam yolcuya ‘Hemşerim sen bu yürüyüşle gideceğin yere 3 saatte varırsın.’ Yolcu, ‘Neden sorduğumda hemen cevap vermedin’ dediğinde ‘O zaman nasıl yürüdüğünü görmemiştim’ der. 

Belediye seçimlerinin yapıldığı 1 yıl oluyor. CHP’li belediyenin çalışma hızını gördük. 4 yılı daha var bu hızla giderlerse 5 yılın sonunda zamanın boşa harcandığını görebiliriz. 

Kapalı pazarı sel basmaması için iki ayı geçti çalışma yapılıyor. Bir türlü bitirilemedi. Pazartesi günleri her yer bariyerlerle çevrildiğinden vatandaşa çile çektiriliyor. Halk arasında bu işi yapanlara ihalesiz verildiği dedikodusu yaygın. Birde iş uzadıkça uzadı, bende başkan 5 yılın sonuna kadar bu işi bitirebilir mi? diye düşünmeye başladım. 

Orta refüj çalışmaları ayrı bir alem. Anladık bu çalışmalar elektrik şirketini ilgilendirir. Çalışmalar dolayısıyla zaten berbat olan trafik tamamen felç oldu. Yapılan çalışmalar sebebiyle yolun bir bölümü kapatılıyor, diğer kısmına, bilhassa bankalar ve heykelden itibaren garaja doğru ikili araba parkları yapılmasına mani olacak tedbirler trafik ekipleriyle koordineli çalışarak önlem alınabilir. Ağır aksak giden çalışmaları, trafiğin rahat akışı için alınmayan işleri gördükçe içimden şöyle düşünüldüğü gibi bir his doğuyor “Bu çalışmaları halkımız için yapıyoruz. Hizmet istiyorsanız zorluğuna katlanacaksınız, bize katlanacaksınız.”

Hizmet edilirken elbette sıkıntılar olur ama alınacak ufak tedbirlerle sıkıntılar minimuma indirilebilir. Buna vatandaşta saygı gösterir. Halk belediyeden hassasiyet beklemekte. 

Bu haber toplam 3229 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum