KARAÇAY YOLU ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

KARAÇAY YOLU ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

Bilecik´in Karaçay mevkinde bulunan şehir çöplüğüne giden yol üzerine atıkları gelişi güzel bir şekilde yol kenarlarına atan duyarsız vatandaşlar kirliliğe neden oluyorlar.

Bilecik'in Karaçay mevkinde bulunan şehir çöplüğüne giden yol üzerine atıkları gelişi güzel bir şekilde yol kenarlarına atan duyarsız vatandaşlar kirliliğe neden oluyorlar.
Karaçay mevkinde yol kenarlarına kimliği belirsiz kişiler tarafından meyve ağaçlarının olduğu alana gelişigüzel atılan çeşitli atıklar ve moloz yığınları sebebiyle meyve ağaçlarının bulunduğu alanlar çöplüğe çevirmiş durumda. Yasak olmasına rağmen bilinçsiz ve duyarsız vatandaşların çöplüğe ya da atık sahasına götürmesi gereken malzemeleri yol kenarına dökmesi ile bölgede çevre kirliliğinin yaşandığını ifade eden vatandaşlar, “Yol kenarına atılan veya gelişi güzel şekilde dökülenler arasında mobilya malzemeleri, inşaat hafriyatları, kireç çuvalları, naylon poşetler gibi birçok atık bulunuyor. Yol kenarında çevre kirliliğinin yanı sıra görüntü kirliliği de oluşuyor. Ciddi bir kirlilik oluşturan bu kötü manzaralara sebep olanlar mutlaka bulunmalı ve yetkililer tarafından haklarında yasal işlem başlatılmalıdır” diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.