"KENDİ MİLLETVEKİLLERİNE BAK!”

"KENDİ MİLLETVEKİLLERİNE BAK!”

Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, geçtiğimiz gün CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı paylaşımı eleştirdi.

Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, geçtiğimiz gün CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı paylaşımı eleştirdi. Tüzün’e tavsiyelerde bulunan Başkan Mesut Çetin,“Yaşar Bey sen benim genel Başkanıma, Başbakan’ıma yalan yanlış ithamlarda bulunacağına kendi milletvekili arkadaşlarına söyle de terörist cenazelerine taziyeye gideceklerine vatanını, milletini savunurken şehit olan asker ve polislerimizin yakınlarına baş sağlığına gitsinler.” Dedi. 
Başkan Çetin yaptığı açıklamada, “AK Parti düşmanlığı bunları öyle bir hale getirmiş ki ne konuştuklarını nede yaptıklarını biliyorlar. CHP Milletvekili Yaşar Tüzün 19 Mart Cumartesi günü İstanbul da gerçekleştirilen canlı bomba terör saldırısı ile ilgili devlet yetkililerinin yapmış oldukları açıklamalara inanmayıp sosyal medya üzerinden canlı bombanın PKK’lı bir terörist olduğunu hatta bu teröristin düğününü Başbakan’ın devletin parasıyla yaptığı iddiasında bulunmuş.
Bunlar ne yapmak istiyorlar anlamış değilim. Anlayanlar varsa bana da anlatsın. Devlet yetkilileri ve Hükümet ‘DEAŞ terör örgütü bu saldırıyı gerçekleştirdi’ diyor. Teröristin adını açıklıyor. Bunlar hayır o terörist değil diyorlar. Rus uçağı Türk hava sahasını ihlal ediyor ve birçok CHP li Rusya’yı haklı görüyor, kendi devletini suçluyor. Yine bir CHP’li Milletvekili Türkiye İran’la savaşsa İran’ın yanında yer alırım diyor. Kimseden ses çıkmıyor. CHP Genel Başkanı askerimizi polisimizi şehit eden ülkemizin doğusunda bazı il, ilçelerde hendekler kazanlara ‘arkadaşlar’ diyor. Hiçbir CHP’li den ses çıkmıyor. Yaşar Bey sen benim genel Başkanıma, Başbakan’ıma yalan yanlış ithamlarda bulunacağına kendi milletvekili arkadaşlarına söyle de terörist cenazelerine taziyeye gideceklerine vatanını, milletini savunurken şehit olan asker ve polislerimizin yakınlarına baş sağlığına gitsinler. Ayıptır ayıp…” dedi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2676 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum