Kent Konseyi Danışma Meclisi kuruldu

Kent Konseyi Danışma Meclisi kuruldu

Bilecik Kent Konseyi Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen'in açılış konuşması ile başladı. Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, kent konseylerin çalışma prensipleri ve şehir için önemi hakkında bilgi verdi. Seyfi Özgen'den sonra Bilecik Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve İK11 Platformu Başkanı Halil Altınay tarafından bilgi verildi. 

kent-konseyi-danisma-meclisi-kuruldu2.jpg
Toplantının devamında; Bilecik eski milletvekili Tayfur Ün, AK Parti eski il başkanı Ramazan Kurtulmuş, Bilecik SMMMO Başkanı Ertuğrul Açıkgöz, Bilecik SMMMO eski başkanı Hüseyin Şensoy, Bilecik Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı, Bilecik Yürütme Kurulu Üyesi ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hakkı Aynur, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Gölcan sırasıyla söz  alarak danışma meclisinin kurulmasından dolayı mutluluklarını dile getirdiler. 
Danışma Meclisi kurucu kuruluna Tayfur Ün, Halit Gölcan, Akın Güven, Adnan Yelken, Ahmet Özünlü, Ali Pamukçu, Ali Bedel, Hasan Güleç, Hüseyin Köymen, Mehmet Dedeoğlu, Ertuğrul Açıkgöz, Hüseyin Şensoy ve Ramazan Kurtulmuş seçildi. 

Kaynak:Duhan Adana

Bu haber toplam 1342 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.