KREDİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

KREDİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile QNB Finansbank arasında kredi protokolü imzalandı. Bilecik TSO binasında düzenlenen imza törenine QNB Finansbank Bölge Satış Müdürü Nadir Orhan, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş ve QNB Finansbank Bilecik Şube Müdürü Ufuk Ertuğrul katıldı. 

Törende konuşan QNB Finansbank Bölge Satış Müdürü Nadir Orhan şöyle konuştu: "Finansbank ile Bilecik TSO'nun yapmış olduğu ortak bir protokol. Bu protokolün amacı teminat vermekte zorlanan, ipoteği olmayan veya vermek istemeyen girişimcilerimize imza karşılığı kredi garanti fonu kefaleti ile vermiş olduğumuz bir kredi protokolü. 

Süreçlerimiz burada çok kısa yaklaşık şube de bir gün, bölgede iki maksimum üç gün içerisinde sonuçlanacak bir kredinin protokolü. Uzun vaadede uygun faiz oranlarıyla müşterinin ihtiyacına göre sunduğumuz bir kredi çeşidi. BU yaptığımız protokol sadece kredi değil tüm bankacılık hizmetlerinin yapılması için de imzalanan bir protokol. Hem danışmanlık, hem TSO üyelerine yatırımlarına fayda sağlamak. " dedi. 

Bilecik TSO Müdürü Mefail Ateş ise: "Bu tamamen Finansbank'ımızın Bilecik TSO üyelerine yönelik yaptığı bir kredi çalışması. Faiz oranlarında belli bir düşüşleri yaptılar. Kredileri hızlı bir şekilde tüccarımıza, esnafımıza, sanayicimize hızlı bir çözüm, kısa bir sürede yüksek limitli kredi ve çalışma imkanı sağlanacak." dedi. 

Konuşmaların ardından QNB Finansbank Bölge Satış Müdürü Nadir Orhan ve Bilecik TSO Müdürü Mefail Ateş protokolü imzaladılar.

kredi-protkolu.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2512 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum