Kurtköy'den Müdür Yoldaş'a teşekkür

Kurtköy'den Müdür Yoldaş'a teşekkür

Kurtköy Muhtarı Mehmet Ali Akıncı, Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş’ı ziyaret ederek köylerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Necmettin Yoldaş’ın göreve başlamasının ardından köylerine birçok konuda destek sağlandığını anımsatan Muhtar Mehmet Ali Akıncı, Kurtköy’de tarımsal üretimin artmasında Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün önemli bir paya sahip olduğunu ifade etti. 

Kurtköy’ün üretmeye ve çalışmaya devam edeceğini dile getiren Muhtar Akıncı, “Köyümüze sağladığınız desteklerden dolayı teşekkür ederim. Biz Kurtköy olarak üretmeye devam eden ve bu üretimi artırmaya çalışan bir köyüz. Bu kapsamda sizlerin verdiği destekler ve sunduğu imkânlarla bizler izin çok önemli. Sizlerin desteklerini boşa çıkarmamak adına muhtarlık olarak bizlerde her zaman üzerimize düşeni yapacağız. Sayın valimizin Bilecik tarım ve hayvancılığına verdiği desteklerin farkındayız ve kendisine şükranlarımızı sunarız. En kısa sürede kendilerini ziyaret ederek teşekkür edeceğim” ifadelerini kullandı. 

Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş ise çiftçilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Sayın valimizin himayelerinde Bakanlığımızın bizlere sağladığı tüm olanakları ilimiz üreticilerine sunmak için gayret gösteriyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerimiz var bunların takibini yapıyoruz. Başkaca projeler hazırladık, planladıklarımız var. Önümüzdeki süreçte yeni güzel haberleri duyuracağız inşallah” dedi. 

Müdür Yoldaş ayrıca, pandemi süreciyle birlikte tarımın ve üretiminin öneminin bir kez daha gün yüzüne çıktığını anımsatarak, Bilecik’te atıl halde bulunan arazileri üretime kazandırmak istediklerini sözlerine ekledi. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2932 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.