KURULUŞUN, KURTULUŞUN, ERTUĞRUL'UN OCAĞINDAN MİLLİ BİRLİK NİDALARI!

KURULUŞUN, KURTULUŞUN, ERTUĞRUL'UN OCAĞINDAN MİLLİ BİRLİK NİDALARI!

Ata toprağı Bilecik, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde üzerine düşeni bir kez daha fazlasıyla yaptı. Bundan tam bir yıl önce, hain kalkışmaya geçit vermemek adına kol kola giren Ertuğrul'un torunları, bu kez tüm dünyaya 'Milli birlik ve beraberliğimizi bozamazsınız' diye haykırdı. 
Osmanlı Devleti'ni Cihan İmparatorluğu haline getiren özelliklerinden birisi de dünyaya birlikte yaşama sanatını öğretmesiydi. Bu özelliğin harcı ise Ata toprağı Bilecik'te karılmıştı. Başta dinimiz olmak üzere, ahlakımız, gelenek ve göreneklerimizle yoğrulan milli birliğimiz, büyük Türk Milleti'nin destansı kahramanlıklara imza atmasını sağladı.

milli-birlik-nidalari2.jpg 
Aradan geçen yıllar, Milli Birliğimizi yok etmek adına kurulan oyunlarla doluyken 15 Temmuz 2016 gecesi Türk Milleti'nin yeniden diriliş destanı yazıldı. Hainlerin yapmaya çalıştığı alçak darbe girişimi Milli Birlik saflarımızın sıkılaşmasına vesile oldu. 
Gelinen süreçte, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla düzenlenen anma etkinlikleri, Milli Birlik harcının karıldığı Ertuğrul'un ocağından bir kez daha dünyaya haykırıldı.    

milli-birlik-nidalari3.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2457 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum