MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM

MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM

İbrahim Koşuk, 30 Nisan Pazar günü yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı.

30 Nisan Pazar günü yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıklayan İbrahim Koşuk, "1976 yılından beri içerisinde bulunmaktan büyük onur ve gurur duyduğum, Türk Milliyetçiliği Davasına ve Ülkücü Harekete daha üst düzeyde hizmet etmeye, katkı sunmaya karar verdim. 30 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanlığına Aday oldum." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkan adayı İbrahim Koşuk gazetemize yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi: "Ülkemizin içinde bulunduğu durum karşısında, Türk Milletinin bir ferdi ve 1976 yılından bu yana Türk Milliyetçiliği davasına gönül vermiş bir kişi olarak kayıtsız kalamayacağımı düşündüm. Bugüne kadar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türk Milleti ve Türk Vatanı diyerek her zaman ve her şartta kutlu değerlerimizi savunmuş Türk Milletinin bir evladı olarak taşın altına elimi koymaya karar verdim. Dün olduğu gibi, bugün ve yarınlarda da Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türk Milletini düşeceği zorluklardan çekip çıkartacak yegane oluşumun Türk Milliyetçiliği davasına gönül vermiş, Türk Milliyetçileri ve Rahmetli Başbuğumuz Alpaslan Türkeş Beyin tedrisatından geçmiş Ülkücüler olduğuna her zaman inandım ve inanmaya da devam ediyorum.

mhp-merkez-ilce-baskanligina-adayim2.jpg

Değerli Hemşerilerim. Anadolu coğrafyasında bin yıllık kardeşliğimizi bozmak, birlik beraberliğimize halel getirmek isteyen harici ve düşmanlar ve içerideki işbirlikçileri yüz yıllardır hiç durmadılar, durmayacaklar. Dün sağcı solcu, bugün Türk-Kürt, yarın Alevi-Sünni safsataları ile bizleri birbirimize düşürmeye çalışacaklardır. Türk Milleti olarak her daim uyanık olmak, düşmanlara karşı tetikte bulunmak, bizler için asli görevdir. Düşmana karşı başarı elde etmenin tek yolu da birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Temel Taşı, Türk Milletinin Birlik ve Beraberliğinin harcı olan Milliyetçi Hareket Partisi var olduğu sürece de Türk Milletinin Birlik ve Beraberliği kıyamete dek sürecektir.

Türk Milliyetçiliğine Gönül Vermiş Değerli Ülküdaşlarım, Kıymetli Dava Arkadaşlarım.

Zannetmeyiniz ki, Oğuz Kağan’dan günümüze kadar gelen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ruh bulan, Rahmetli Başbuğumuz Alpaslan Türkeş bey ile siyaset sahnesinde yerini alan Türk Milliyetçiliği Davası zedelenecek, zarar görecek, yok olacaktır. Türk Milliyetçiliği davası 1970’lerdeki Komünist düşünce akımı karşısında nasıl çelikleşti ise, 1980 Darbesinde küllerinden yeniden nasıl doğdu ise, üzerine gelen her zorluğu fikriyatındaki ruh ile nasıl yendi ise, bugün de şahlanmaya hazır aynı ruh ve imanla Türk Milletinin Bekasının tek teminatı olarak dimdik ayakta durmaktadır. Bizlerin, yani Türk Milliyetçilerinin birlik ve beraberlik içerinde, tek yumruk, tek vücut olarak hareket etmesi, Türk Milletini muasır medeniyet seviyesine en kısa zamanda çıkartacaktır. Türk Milliyetçileri olarak bizler, kuru bir cihangirlik davasının neferleri değiliz. Bizler dünyevi ve nefsanî duyguların esiri olmuş kişiler değiliz. Bizler Türk İslam davasını, İlayı Kelimetullah’ı tüm cihanda hâkim kılmak için mücadele etmiş, halen bu mücadelenin içinde olan Türk Milliyetçileriyiz. Gün birlik günüdür. Gün Kardeşliğimizi pekiştirme günüdür. Gün mazluma kanat germe, zalimin karşısında dimdik ayakta durma günüdür. Gün dışarıdan gelecek her türlü fitne ve fesadı elimizin tersiyle itme günüdür. Gün birbirimize sarılma, kenetlenme günüdür.

Değerli Hemşerilerim, Değerli Dava Arkadaşlarım. Tüm bu duygu ve düşüncelerle, 1976 yılından beri içerisinde bulunmaktan büyük onur ve gurur duyduğum, Türk Milliyetçiliği Davasına ve Ülkücü Harekete daha üst düzeyde hizmet etmeye, katkı sunmaya karar verdim. 30 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanlığına Aday oldum. Ekip arkadaşlarımla birlikte, bu vatan toprakları üzerinde yaşayan, gururla ve onurla ben TÜRK’üm diyen, hangi görüşe mensup olursa olsun bütün herkesi kucaklamaya hazırız. Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur anlayışı ile hizmet yapacağımızdan, hiç kimseyi öteleştirmeden, ayrıştırmadan kucaklayacağımızın sözünü buradan veriyor, kongremizin Bilecik’imize, Ülkemize ve Milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3465 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum