‘MİLLETİMİZİN KARARINA SAYGI DUYUYORUZ’

‘MİLLETİMİZİN KARARINA SAYGI DUYUYORUZ’

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Selim Yağcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Biz milletimizin verdiği her karara saygı duyuyoruz” dedi. 
Seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesine katkı sağlayan herkese teşekkür eden Milletvekili Selim Yağcı, şunları kaydetti:
“Şehirlerimizi ve ülkemizi 2023’e Cumhuriyetimizin 100. yılına hazırlayacak yerel yönetimleri belirleyen seçimleri gerçekleştirdik. Öncelikle seçim sonuçlarının şehrimize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder, milletimizin oyları ile seçilen tüm başkan, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyeti üyelerimizi tebrik ediyorum.
Bizler ilk günden itibaren liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimizin bize yetki verdiği sürece görevimizi hep birlikte daha iyiye daha güzele ulaşmak için ilk günkü heyecanla yapmak çabası gayreti içerisinde olduk. Hemşehrilerimize yerelde 15 yıl hizmet etme şerefine erdik, bundan sonrada hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz milletimizin verdiği her karara saygı duyuyoruz. Şehrimizi ve siz değerli hemşehrilerimizi seviyoruz. Seçimlerin demokratik bir olgunluk içinde geçmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, kutluyorum. Bir milletvekili olarak şehrimiz ve hemşehrilerimiz adına yapılacak tüm güzel işlerin yanında, zararlı işlerin karşısında olacağımızı bildirir, saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3358 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum