MÜDÜR OLMAYINCA ‘SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ’ UNUTULDU

MÜDÜR OLMAYINCA ‘SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ’ UNUTULDU

Sarıkamış Şehitleri’nin 105. yılı dolayısıyla ülkemizin dört bir yanında anma etkinlikleri düzenlenirken maalesef Bilecik’te herhangi bir anma etkinliği ve yürüyüş yapılmadı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün müdürsüz kalması ‘Sarıkamış Şehitleri’ni de unutturdu.

Bilindiği üzere; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl ‘Sarıkamış Şehitlerini Anma’ programı ve yürüyüş düzenleniyordu. Eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız döneminde kentle bütünleşen etkinlikler yoğun katılımla gerçekleşiyordu. 7’den 70’e çok sayıda Bilecikli Sarıkamış Şehitleri’ni anıyordu. Ancak Aslan Yıldız’ın görevden ayrılması ve yerine yeni bir atamanın yapılmaması ülke genelinde yapılan bu anlamlı etkinliğin ilimizde düzenlenmemesine neden oldu.

mudur-olmayinca-sarikamis-sehitleri-unutuldu2.jpg

MÜDÜR BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

Diğer yandan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki belirsizlik ise sürüyor. Dilaver Tetik’in isminin açıklanması ardından bazı sebepler dolayısıyla göreve başlayamaması çeşitli spekülasyonları da beraberinde getirdi. Başkaca isimler kamuoyunda konuşulsa da henüz net bir gelişmenin yaşanmadığı öğrenildi.

Şu anda müdürlük görevini vekaleten Neslihan Leblebicioğlu sürdürüyor.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3804 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum