Münür Şahin, hastane odasından uyardı!

Münür Şahin, hastane odasından uyardı!

Geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalanan ve tedavisi hastanede devam eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, hastane odasından uyarılarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalanan ve tedavisi hastanede devam eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, hastane odasından uyarılarda bulundu. Münür Şahin, “Burada nefes almama riskiyle bir an yaşasanız, maskelerinizi yüzünüze bantlardınız" dedi.

Münür Şahin, vatandaşları kurallara sıkı sıkı uymaya davet ederken herkesi birbirini uyarmaya davet etti. Tedavisinin yoğun şekilde devam ettiğini ve sağlık personelinin özveriyle mücadele ettiklerini aktaran Başkan Şahin, şunları kaydetti:

“Hastanemizin değerli doktorlarımızın ve sağlıkçılarınızın elinde devam ediyor. Allah onlara bu zor günlerde destek olsun. Allah tüm hastalara yardım etsin, bu hastalığın ilerlemiş aşamasını Allah kimseye yaşatmasın. Lütfen maske, mesafe, temizlik ve tüm kurallara uyalım. Unutmayalım birimizin tedbirlere uymaması herkesi riske atıyor. Burada nefes almama riskiyle bir an yaşasanız, maskelerinizi yüzünüze bantlardınız. Tüm hemşerilerime hayırlı cumalar diliyorum. Çok sevdiğimiz arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi kaybediyoruz, Allah onlara da rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allaha emanet olun. Kurallarına zorla değil, sevdikleriniz, aileniz, çevreniz için uyun. Bir saat yoğun bakımda nefessizlikten çırpınsanız, inanın her şeyi farklı düşünürdünüz" dedi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4404 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum