Münür Şahin taburcu oldu

Münür Şahin taburcu oldu

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, korona virüs tedavisi gördüğü Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu oldu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, korona virüs tedavisi gördüğü Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu oldu.

25 Kasım tarihinde korona virüsü testi pozitif çıkan ve 5 gün sonra hastaneye kaldırılan Münür Şahin, 11 gün boyunca hastanede tedavi gördükten sonra taburcu oldu. Münür Şahin’in tedavisinin bir süre daha evde devam edeceği öğrenildi.

Münür Şahin, taburcu olmasının ardından yaptığı açıklamada, vatandaşları bir kez daha kurallara uymaya davet ederken, “Çok kolay atlatırız diye düşünürken gerçekten kimsenin tahmin edemeyeceği risk ve sıkıntılarla şükür bugünkü konuma geldim. Sabaha kadar öksüren, daralan, nefes almadığı için zorlanan bende dahil insanları görünce dehşete düştüm. Allah doktorlara, sağlık çalışanlarımıza güç kuvvet versin. Onlar birer kahraman, onlar savaşçı, onlar melek” ifadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında kurallara uymaya çağrısını yineleyen Münür Şahin, şöyle devam etti:

“Gelelim maske, mesafe ve temizlik konusuna. Mümkünse en az kişiyle görüşecek önlemleri almak zorundayız. Covidden ölüm normal ölüm değil. Nefessiz kalıp boğularak ölmek gibi. Allah korusun. Peki o zaman çok mu zor kurallara uymak? Derseniz ki sen nasıl kaptın, valla maskeden ziyade çok yakınımıza kadar gelip çok da önlem alamadığımız anda oldu diye düşünüyorum” dedi.

Münür Şahin, aşıyla ilgili düşüncelerini de paylaşırken şunları kaydetti:

“Birde tartışılan aşı konusundaki fikrimi söyleyeyim. Valla yaşadıklarımı düşününce iki kolumuda uzatır istediğin kolumdan vur derdim. Televizyonlarda tartışanlara şaşıyorum. Erkeklik yapıyorlar ekranda ama inanın bir hasta olsalar bırakın ellerini, başka yerlerini bile açarlar isterseniz buradan vurun diye.

Sağlıkçıların çalışmasını gördükçe içim acıdı. Yani böyle bir çalışma yok. Bir hastadan bir hastaya gece gündüz koşturuyorlar. Onların hakkı ödenmez. Niye yazdım böyle, duygusallıktan değil kesinlikle. Ama üzüntüm birilerinin dikkatsizliğini, kurallara harfiyen uyan insanlar ödüyor. Şunun şurası bir ay hep birlikte kurallara uysak, yakın durmasak, yapıştırsak yüzümüze maskeyi çözeceğiz işi. Hiç suçu olmadığı halde torunundan, oğlundan, gelininden virüsü kapmış ve çırpına çırpına hayatını kaybeden, ertesi günde üç kişiyle sessizce gömülen yaşlılarımızın ne suçu var. Hakka giriyoruz hakka” diye konuştu.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2908 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum