MÜNÜR ŞAHİN VERDİ VERİŞTİRDİ

MÜNÜR ŞAHİN VERDİ VERİŞTİRDİ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçe nüfus müdürünün görevini layıkıyla yapmadığını iddia ederek, “Kınıyorum, göreve davet ediyorum” dedi.

Münür Şahin, ilçede yaşayan yaklaşık 3 bin kişinin ikametgâhının Osmaneli’nde olmadığını belirterek, durumun sorumlusu olarak ilçe nüfus müdürünü işaret etti. Osmaneli’nin gelişimi için nüfusun oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Şahin, “Nüfus müdürü Osmaneli’ne zarar vermektedir” ifadesini kullandı.

Nüfus müdürünün İkametgâhını Osmaneli’ne almak isteyenlere zorluk çıkardığını öne süren Başkan Şahin, “İkametgâh için başvuran vatandaşlarımıza, öğrencilere adeta hakaret ederek ikametgâhlarını almalarının şart olmadığı söyleniyor. Para cezasıyla tehdit ederek görevini kötüye kullanıyor. İşlem yapmamaya direnmekle beraber yıl sonu olmasını bahane ederek Osmaneli’ne zarar vermekte” diye konuştu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçe nüfus müdürüne sert çıkıştığı açıklamasında, şunları kaydetti:

“Bir nüfus müdürü adeta herkese meydan okuyarak direnişini sürdürmekte. Zaten MAKS uygulamaları sebebiyle nüfus kayıpları olan ilçemizde Osmaneli’nde yaşadığı halde ikametgahını nüfus müdürünün keyfi uygulamaları nedeniyle aldıramayan vatandaşlarımız büyük sorun yaşamakta.

Kanun ve yönetmelik dinlemeyen, kafasına göre takılan, bir dediği bir dediğine uymayan, vatandaşları tehdit eden Osmaneli nüfus müdürü nedeniyle Osmaneli gerçek nüfusunun en az 3 bin kişi altında kalmaktadır. Osmaneli’ne ihanet eden nüfus müdürünü göreve davet ediyor, kendisi hakkında her türlü yasal hakları ilçemiz adına kullanacağımızdan bilinmesini isteriz. Osmaneli’nde kaybedilecek her hizmetten nüfus müdürü vicdanen ve dinen vebal altında olacaktır. Osmaneli halkı kendisine ihanet eden nüfus müdürünü affetmeyecektir.

Konuya duyarlılığı ve Osmaneli’nde gerçek nüfusun belirlenmesinde titiz çalışmaları için değerli kaymakamımız Naif Yavuz'a teşekkür ediyor, art niyetle hareket eden ilçe nüfus müdürü hakkında gereken işlemi yapacağına inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5311 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum