Münür Şahin'den Bakan Memişoğlu'na tepki!

Münür Şahin'den Bakan Memişoğlu'na tepki!

Yeminli Mali Müşavir (YMM) Münür Şahin, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu hedef alan dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Yeminli Mali Müşavir (YMM) Münür Şahin, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu hedef alan dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Bakan Memişoğlu’nun sigara yasakları ile sigara satışının düzenlenmesine ilişkin çalışmalara dair yaptığı açıklamalara tepki gösteren Münür Şahin, “Sağlık Bakanı işine odaklanmak yerine, milletin sigarasına taktı. Muhalefete gerek yok Bakanımız gereğini yapıyor” ifadeleriyle dikkat çekti.

Münür Şahin, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun açıkladığı sigara alırken vatandaşların T.C. kimlik numaralarının talep edileceğine yönelik hazırlıkların toplumda büyük tepki topladığını belirtti. Bakanların ve bürokratların oluşturduğu gereksiz gündemlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müdahale etmek zorunda kaldığını kaydeden Şahin, açıklamasında, şunları kaydetti:

“Bazen bürokrasi ve bakanlar sonrasını düşünmeden öyle gereksiz gündem yaratıyorlar ki akıllara zarar. Geçmişte toplumun tepkisine sebep olan birçok uygulama girişimini Cumhurbaşkanımız müdahale ederek önledi. Bunu da önleyecektir.

Son olarak Sağlık Bakanımız sigaranın zararlarını hepimiz bildiğimiz halde sigara içenleri iyice tecrit edecek uygulamaları gündeme getirdi. İnşallah bunlar uygulanmaz.

Sağlık Bakanımız bu uygulamalar yetmezmiş gibi vatandaşın bir paket sigara alması için T.C. kimlik numarası istenmesini gündeme getirdi. Vatandaşın bölgemizde ve dünyada yaşanan ekonomik sıkıntılardan bunaldığı bir dönemde Bakan sigaraya taktı.

Cumhurbaşkanımız ülkemizin meseleleriyle mücadele ederken, milletin tepkisini alacak kararların yükünü de çekmek zorunda bırakılıyor. Sosyal medyaya malzeme verilirken, muhalefete de haklı malzeme çıkarılıyor.

Sağlık Bakanımızın çıktığı televizyon programında yapılmış yatırımları, gerçekleştirilmiş projeleri anlatmak, vatandaşın şikayetçi olduğu ve çözüm beklediği konulara odaklanmak yerine toplumun tepkisini çekecek görüşünü öne çıkarıyor.

Görevi, Cumhurbaşkanımıza destek olmak, onun yükünü hafifletmek olan Bakan çam deviriyor. Halkın beklentilerini karşılayacak, gönlünü kazanacak konulara odaklanmak yerine tam tersini yapıyor.

Cumhurbaşkanımız fon olayında olduğu gibi bu konuyu da düzeltecektir. Sağlık Bakanı büyük hata yapmış ve liderine, örgütüne zarar vermiştir.”

Bu haber toplam 129 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.