MÜNÜR ŞAHİN'DEN İDDİALI ÇIKIŞ!

MÜNÜR ŞAHİN'DEN İDDİALI ÇIKIŞ!

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, referandum sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada iddialı bir çıkışta bulundu. Başkan Şahin, MHP Osmaneli Belediye Meclis üyelerinin 'Evet' yönünde oy kullanmadıklarını öne sürdü.

Konuyla ilgili Osmaneli Haber Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulunan Şahin,"MHP Osmaneli Belediye Meclis üyelerinin hiçbir  tanesinin "Evet" dediğine inanmıyorum. Bunu çok net söylüyorum. Tersi ise belediye meclis üyeleri çıksınlar, anlatsınlar" ifadelerini kullandı.

Referandum sonuçlarına ilişkin Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem'in sorularını yanıtlayan ve referandum sürecini değerlendiren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, MHP ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. MHP'nin Osmaneli'nde genel merkez ile birlikte hareket etmediğini dile getiren Şahin,"MHP Osmaneli Belediye Meclis üyelerinin hiçbir  tanesinin "Evet" dediğine inanmıyorum. Bunu çok net söylüyorum. Tersi ise belediye meclis üyeleri çıksınlar, anlatsınlar" çıkışında bulundu.  

Şahin,"Ak Parti ile MHP'nin tabanı biraz daha kendine yakın olması gerekiyor ama Osmaneli ölçeğine baktığımız zaman bu referandumda sağlanamamış gibi görünüyor. Bunun Yenipazar örneği var, MHP'li Belediye başkanı arkadaşımız çıktı gurubumla beraber, meclis üyesi arkadaşlarımla beraber Evet oyu vereceğim dedi, çok da güzel bir oran yakaladılar. Yenipazar'da MHP Ak Parti ile birlikte liderlerinin peşinden gittiler, Osmaneli'de bu gerçekleşmedi" değerlendirmesini yaptı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2886 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum