MÜNÜR ŞAHİN'DEN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

MÜNÜR ŞAHİN'DEN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Osmaneli Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Münür Şahin, seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Münür Şahin’in seçim ofisi açılışı adeta miting havasında geçerken, yaklaşık 3 bin kişinin açılışa katıldığı belirtildi.

Yeni Toki konutlarının altındaki seçim ofisinin açılışı, Cuma namazından sonra dualarla yapıldı. Binlerce Osmaneliliye hitap eden Münür Şahin, “Halkımız istedi bende aday oldum” dedi. AK Parti’nin kendisini yeniden aday göstermemesine ilişkin kararına saygı duyduğunu belirten Münür Şahin, diğer adaylara başarılar diledi.

Münür Şahin, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri sıralayarak bir kez daha Osmaneli halkından destek talep etti. Münür Şahin, “31 Mart akşamı kazanan biz olacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Münür Şahin’in miting havasında geçen açılışına, AK Partili eski ilçe başkanlarından Mefaret Göbekçi ve Yasin Akçay, Osmaneli’nin eski belediye başkanlarından Bahattin Bulut, ilçenin önde gelen iş adamlarından Sabri Semerci, Osman Kıvrak ve Turan Sezen gibi birçok önemli ismin katıldığı görüldü.

munur-sahinden-miting-gibi-acilis2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5478 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum