ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİSİ AYNI SAHADA

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİSİ AYNI SAHADA

1308 Osmaneli Belediyespor, A Takıma futbolcu çıkarmaya devam ediyor. 

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan 1308 Osmaneli Belediyespor-Kürespor maçının ikinci yarısında oyuna giren 2003 doğumlu Nurullah Yaş, Hocası Onur Keçeci ile aynı sahada mücadele etti. Beden Eğitimi hocası olan Onur Keçeci ile 1308 Osmaneli Belediyespor formasını birlikte terleten Nurullah Yaş, oynadığı futbolla da göz doldurdu. 

ogretmen-ve-ogrencisi-ayni-sahada2.jpg

1308 Osmaneli Belediyespor’un futbolcusu, aynı zamanda Beden Eğitimi öğretmeni olan Onur Keçeci, “Nurullah ile aynı takımda aynı formayı bir maçta terletmek, onunla birlikte futbol oynamak bizler için çok güzel bir duygu. Nurullah gibi öğrencilerimizin alt yapılarımızda yetişerek A Takım seviyesine çıkmaları, bizlerin gözünü arkada bırakmayacaktır. Küçük yaştan beri 1308 Osmaneli Belediyespor alt yapılarında futbol oynayan Nurullah ve diğer genç kardeşlerimiz ve öğrencilerimiz, ileriki yıllarda, hem 1308 Osmaneli Belediyespor’u, hem de Osmaneli’de futbolu sırtlayacaklardır. İnanıyorum ki yakın bir zamanda daha üst liglere, Milli takımlara Osmaneli’de yetişen öğrencilerimiz gidecekler ve Osmaneli’yi buralarda temsil edeceklerdir. Ben Nurullah ve diğer öğrencilerimle gurur duyuyorum. Aynı zamanda onlarla birlikte aynı sahada resmi bir maç oynamak bizler için onur verici bir durum diye düşünüyorum. Nurullah’a ve diğer kardeşlerime bundan sonraki tahsil ve futbol hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. 

Şu anda 15 yaşında olan ve yavaş yavaş A Takım kadrosuna girmeye başlayan Nurullah Yaş’da, “Beni bugün A Takım kadrosuna alan oynatan başta Sedat Hocama, Eşref Hocama ve sahada bana büyük destek veren başta Onur hocama ve diğer ağabeylerime teşekkür ediyorum. Elbetteki hedefim önce 1308 Osmaneli Belediyespor A Takımında ilk onbirde oynamak, ondan sonra da daha üst liglere gitmektir. Bunun için de çok çalışıyorum” dedi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3792 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.