OKUYUCU MEKTUBU

OKUYUCU MEKTUBU

Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne yakın süreçte Bilecik Devlet Hastanesinde çalışan bir hemşire hanım il müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. Demokrasiden, adaletten, haktan ve hukuktan dem vuran ilimizin siyasi büyükleri, bürokrat ve sendika yöneticileri sanki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde müdürlük ve müdür yardımcılığı yapacak kimse yokmuş gibi bir atama yapılmıştır. İlimizin siyasi büyüklerine sesleniyoruz devlet hastanesinden kuruma yapılan atama ile ilgili hiç araştırma soruşturma yaptınız mı? Kurumda 8 adet kuruluş müdürü ve o kadar müdür yardımcısı var iken tercih edilen hanımefendi Aile ve Sosyal Politikaları ile bilgi donanım tecrübesinin olmadığını sağır sultan bile biliyor onu da geçtik kurumun önünden hiç geçti mi acaba?

İl müdür yardımcısı olarak görevlendirilen hanımefendinin herkesinde bildiği üzere en büyük özelliği mevcut il müdürünün yakın arkadaşı olması. Hal böyle olunca kurumumuzda özveri ile çalışan liyakatı uygun arkadaşlara haksızlık yapılmamış mıdır? Kurum personeli ile bu görevlendirmeden çok kırılıp rencide olmuş ilerleyen süreçte tayin isteme ve emeklilik taleplerinde artış olacaktır.

İlimizin kıymetli gazetecileri sizlerinde bu ve buna benzer olaylardan haberiniz olduğunu biliyoruz. Sizlerden istiramımız bu yazının okuyucu mektubu olarak yayınlanmasını istiyoruz. Saygılarımızla.

Bilecik Sevdalıları

Bu haber toplam 4423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum