ORHAN ŞİŞMAN’DAN ŞOK SİYASİ KARAR
Ahmet MEŞE
Bilecik siyasetinin ve iş dünyasının önemli isimlerinden Orhan Şişman, gazetemize çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şişman, önümüzdeki süreçte siyaset arenasında aktif rol almayacağını söyledi. 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti'den Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı olan Şişman'ın bu açıklamaları 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmayacağını kesinleştirdi.
AKTİF GÖREV DÜŞÜNMÜYORUM
Şişman, gazetemiz aracılığı ile Bilecik kamuoyuna seslenerek," Ben bir siyasi partinin üyesiyim ama Bilecik kamuoyuna buradan gönül rahatlığıyla şunu ifade etmek istiyorum. Bilecik siyasetinde bundan sonrası için aktif bir görev düşünen insan değilim. Bir göreve talibim, şuradan aday adayı olacağım gibi bir isteğim asla yok" ifadelerini kullandı.
BUGÜN KÖTÜ DEMEM
Doğruları savunmaya, yanlışlıkların düzeltilmesi için çalışmaya devam edeceğini anlatan Şişman, memlekete hizmet etme arzusu olanlarıysa siyasete davet etti. Şişman şöyle konuştu:" Dün siyaset ile ilgilendiğimizde siyaset iyiydi, bugün böyle düşünüyoruz diye siyaset kötüdür demem. Birikimi olanlar, bu memlekette gerçekten bir şeyler yapmak isteyenler siyasete girsinler. İlimize, memleketimizin insanına faydalı olmak için çalışsınlar. Bu heyecanı olanları her zaman siyasette görmek isterim."
Şişman son olarak aldığı kararın hayırlı olması temennilerinde bulunarak sözlerine son verdi.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.