OSMANELİ, KRİZİ FIRSATA ÇEVİRMEK İSTİYOR

OSMANELİ, KRİZİ FIRSATA ÇEVİRMEK İSTİYOR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, korona virüsü salgınının ardından Osmaneli’nin sahip olduğu tarımsal ürün çeşitliliğinin yeni fırsatlara kapı açabileceğini söyledi. Avrupa’nın tarımsal üretimdeki öncü ülkelerinin salgından aşırı etkilendiğini belirten Münür Şahin, “Avrupa’nın içinde bulunduğu bu durum, Türkiye’nin güçlenmesi ve yeni pazarlar için bir avantaj oluşturacak. Osmaneli çiftçisi içinde yeni fırsatlar doğacak. Her şerri bir hayra, fırsata çevirebiliriz” ifadelerini kullandı. 

Osmaneli Belediyesi’nin tarıma verdiği önem ve çalışmalarına ilişkin bilgiler vererek açıklamalarını sürdüren Münür Şahin, şunları kaydetti:

“Osmaneli Belediyesi olarak tarıma büyük önem veriyoruz. Hal kompleksimizde oluşturduğumuz pazar, mevsimlik işçiler için yakında hizmete girecek sosyal tesislerimiz, tüm köylülerimizin buluşma yeri olacak. Hal idari binamız bu yıl birçok alıcı ve satıcının buluşmasını sağlayacak. Ürün çeşitliliğimizi arttırdığımızda pazarımıza talepte artacak, ürünlerimiz daha iyi fiyatlara satılacak. Osmaneli, korona virüsü tarımda fırsata çevirecek” dedi. 

krizi-firsata-cevirmek-istiyor2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2803 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum