‘OSMANELİ’DE YATIRIM YAPAN KAZANIR’

‘OSMANELİ’DE YATIRIM YAPAN KAZANIR’

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hazır olduğunu belirterek, “Osmaneli’de yatırım yapan kazanır” dedi.

Başkan Şahin, ilçenin alt yapısının 60 bin kişiye göre planlandığını anlatarak, “4 milyon m2’lik sanayi alanları, ulaşımdaki avantajları, tarihi ve kültürel varlıkları, büyük yerleşim yerlerine yakınlığı, iklim ve doğal kaynakları ile 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hazır” ifadelerini kullandı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ilçenin yaşam kalitesini artırmak, turizmle öne çıkmak, tarımda yeni ürünlere ve pazarla yönelme ve sanayi ile büyüme hedefleri doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü anlattı.

İlçenin büyük şehirlere yakınlığını fırsata dönüştürdüğünü ifade eden Başkan Şahin, şu noktalara dikkat çekti:

“Osmaneli, Allah vergisi avantajlarını bu dönemde çok iyi kullanarak yükselişini sürdürüyor. Büyük yerleşim yerlerine yakınlığı büyük bir fırsata dönüşüyor. Projelerimiz, hedeflerimiz hazır. Osmaneli Belediyesi olarak gelecek planlarımızı rastlantıya bırakmıyoruz. Osmaneli her adımını bilinçli olarak atan ve son dönemlerde hızla yükselişe gecen bir kent. Böyle bir kentte yaşıyor olmanın tadını çıkaralım. Osmaneliler olarak geleceğe umutla, güvenle bakalım. Yükselen değer Osmaneli’de yatırımcılar için fırsatlar dolu. Bu fırsatları erken kullanan avantaj elde eder. Bizden söylemesi” dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.