’OYLARIMIZI ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

’OYLARIMIZI ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

AK Parti Milletvekili ve birinci sıra adayı Halil Eldemir,"Oylarımızı artırmak için çalışıyoruz" dedi.

Eldemir, Eski Milletvekili Bahattin Şeker'in aday olmayışını değerlendirerek,"Bahattin Şeker'in oylarına talibiz" ifadesini kullandı.

CHP'nin ikinci sıra adayının değişmesini siyasi hamle olarak nitelendiren Eldemir, adayların memleketlerinin çok önemli olmadığını söyledi.  

Sinan ÖNCE

AK Parti Milletvekili ve birinci sıra adayı Halil Eldemir, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ve beraberindeki partililer gazetemizi ziyaret etti. AK Parti heyetini gazetemiz sahibi Şadi Erdal, yazı işleri müdürümüz Mücahid Erdal ve sayfa editörümüz Mehmet Erdal birlikte ağırladı. Ziyarette ülke gündemi ve Bilecik siyasetine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Eldemir, gazetemiz yazı işleri müdürü Mücahid Erdal'ın sorularına da cevap verdi.

Gazetemiz sahibi Şadi Erdal ile bir süre sohbet eden AK Parti Milletvekili ve birinci sıra adayı Halil Eldemir, 7 Haziran'dan sonraki süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim kararının alınmasının ardından çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiklerini aktaran Eldemir, seçim sürecinin 7 Haziran seçimlerine göre daha sakin geçtiğini ifade etti. Eldemir,"Önceki seçim tatlıydı ama sonuç tatsız oldu, şimdi seçimler tatsız geçiyor inşallah sonuç tatlı olur" dedi.

Eldemir, Bilecik'te yeniden birinci parti olmak için çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ve oy oranlarını artırmak için aralıksız çalıştıklarını kaydetti. Şu an için oy oranlarını tahmin etmenin zor olduğunu söyleyen Eldemir, 4 Ekim'de açıklanacak seçim beyannamesine dikkat çekti.

Eldemir, ziyaretin devamında gazetemiz yazı işleri müdürü Mücahid Erdal'ın sorularına da açıklık getirdi. Erdal,"Bahattin Şeker'in aday olmayışı ve CHP'de ikinci sıra adayının değişmesi bu seçimleri nasıl etkiler?" diye sordu.

Eldemir ise Bahattin Şeker'in siyaseti bırakmasının kendileri için bir avantaj olduğunu ve Şeker'in şahsi oylara sahip olduğunu kaydetti. Şeker'in şahsi oylarına talip olduğunu açıklayan Eldemir,"Bahattin Şeker kendi oy potansiyelinse sahip olan biri. Mutlaka MHP'ye oy götürmüştür. Bahattin beyin şahsi oylarına talibiz" dedi.

CHP'deki ikinci sıra adayı değişikliği ile ilgili konuşan Eldemir,"CHP listesinde bir revizeye gitti. Siyasi hamle yaptı. Kamuoyunda ikinci sırada Bozüyük'ten aday yazıldığı ve bunun seçimleri etkileyeceği şeklinde konuşmalar yapılıyor ama bunlar gerçeği yansıtmıyor. Geçtiğimiz seçimler adayların memleketlerinin çok etkili olmadığını gösterdi" dedi.

Bunun üzerine gazetemiz yazı işleri müdürü Mücahid Erdal,"Bozüyük'te birinci parti olmaya kesin gözüyle bakıyor musunuz?" sorusunu yöneltince Eldemir,"İlçelerimizin hepsinde birinci parti olmaya talibiz" dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.