ÖZEL İDARE SEZONU AÇTI

ÖZEL İDARE SEZONU AÇTI

Bilecik İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürlüğü, 2019 yılı yaz iş sezonunu dualarla açtı.

3-511.jpg

Vali Bilal Şentürk, Yol Şube Müdürlüğünün Gülümbe tesislerindeki sezonun açılışında, İl Özel İdaresinin, bugüne kadar güzel hizmetlerde bulunduğunu anımsatarak, köylerin alt yapı hizmetlerinin yanında, Organize Sanayi Bölgelerinin kurulmasına öncelik yaparak, ekonomik kalkınma anlamında da katkı sağladığını ifade etti. 

1-646.jpg

Bayrağın dalgalandığı her noktanın, hizmetin beklendiği nokta olduğunu belirten Vali Şentürk, ''Yaptığımız iş, insana hizmet olduğu için hem kutsal hem de ulvi iş. Bilecik'te yaşayan insanlara yönelik önemli alt yapı hizmetlerini yapıyoruz. Kullandığımız araçlar kamuya ait yani milletimize ait. Bize emanet olarak verilmiş olan her türlü imkan ve kabiliyeti o emanetin ruhuna uygun olarak kullanmak durumundayız. Biz bir aileyiz. Ne kadar topluma yararlı iş yapıyorsak o kadar öne çıkacağız. Hep beraber kalıcı izler ve eserler bırakacağız. Hizmette kaliteyi hiçbir zaman göz ardı etmeyelim. Kazasız, belasız yeni bir sezon diliyorum.'' diye konuştu.

2-651.jpg

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant'ın çalışmalar hakkında bilgi vermesinin ardından Vali Şentürk, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz İl Genel Meclis üyeleri ile personelin katılımıyla dualarla sezonun açılışını yaptı. 

Daha sonra Vali Şentürk, beraberindekilerle Çakırpınar köy yolu beton yol çalışmasını inceledi.

4-221.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3013 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum