PAZARCILAR GÖLPAZARI'NDAN DERTLİ!

PAZARCILAR GÖLPAZARI'NDAN DERTLİ!

Gölpazarı'nda, Salı günleri kurulan semt pazarında sergi açan pazarcı esnafı adeta çamurla mücadele etti. İlçede devam eden alt yapı çalışmalarının üzerine gelen yağışlarla oluşan çamur pazarcılara zor anlar yaşattı. Esnafların hem kendileri hem de sergileri çamura bulandı. 

2-234.jpg

Konuyla ilgili şikayetlerini gazetemize ileten pazarcılar Ali Beyaz, Yasin Çoban ve Süleyman Üçpınar, belediyeyi göreve davet ettiler. En azından pazarın kurulacağı alanın temizlenebileceğini söyleyen esnaflar,"Her yer çamur, doğalgaz çalışması var ama bu kadar da olmaz bir temizlik yapılır" dediler.

1-247.jpg

Esnaflar, hem mallarının hem kendilerinin çamurda yüzdüklerini belirterek şunları dile getirdiler:

"Belediye burada pazar açılacağını bildiği halde hiçbir çalışma yapmamış. Buraya gelen esnaflar buraya bir hizmet getiriyor. 80-100 bin liralık mallarını buraya taşıyorlar ama böyle olunca buraya ne insan geliyor ne de esnaf iş yapabiliyor. 700 liralık çadır leş gibi olmuş, üstümüz başımız batmış. Bir de bu halde müşteriyle ilgileneceğiz. Kaç seferdir aynı şey. Pazar alanına su tutsalar olacaktı. Buraya hadi esnafı geçtim senin halkın gelecek. Bu kadar da çamur olmaz, en azından bir temizlik yapılır" ifadelerini kullandılar. 

3-179.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 7879 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum