'PAZARYERİ'Nİ GELİŞTİRMEK İÇİN ADAY OLDUM'

'PAZARYERİ'Nİ GELİŞTİRMEK İÇİN ADAY OLDUM'

MHP Pazaryeri Belediye Başkanı Adayı Haluk Filizli, Basın Masası’na konuk oldu. Gazetemiz Muhabiri Ahmet Meşe’nin 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin sorularını yanıtlayan Haluk Filizli, projelerinden bahsederek ,”Pazaryeri’ne hizmet etmek istiyoruz” dedi. 

Pazaryeri halkından destek isteyen Haluk Filizli, ilçenin sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çözüm önerileriyle beraber Pazaryeri’ne heyecan katmaya hazır olduklarını bildirdi. Filizli, ilçenin en önemli sorunlarının göç ve işsizlik olduğunu dile getirerek , “Biz bu sorunları çözmeye geliyoruz. Pazaryeri'nin nüfusunu artırmak, Pazaryeri'ni geliştirmek için aday oldum” ifadelerini kullandı. 

MHP Adayı Haluk Filizli, Pazaryerililere seslendiği konuşmasında şunları kaydetti:

“Pazaryeri'nde bir kent meydanına ihtiyaç var. Kapalı pazarımız yok, kesinlikle kapalı pazar yapacağız. Tarım ve hayvancılığı çok önemsiyoruz. Tarıma ve hayvancılığa önemli destekler vereceğiz. Biz Pazaryeri'ne güler yüzle hizmet etmek istiyoruz. Vatandaşın kapısını rahatlıkla açabileceği bir başkan olmak istiyoruz. Yüksekokulumuzun öğrenci sayısını artırmak istiyoruz. Organize sanayiyi çok önemsiyoruz ve Pazaryeri'ne Sinbo'yu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sinbo'nun yatırım yapmayacağı haberleri doğru değildir. Biz tırnaklarımızla kazıya kazıya Sinbo'yu getirdik. Kendilerini ziyaret ettik ve yatırımdan vazgeçmediklerini ancak ülkemizin ekonomik şartlarından ötürü beklemede olduklarını söylediler. Sinbo'ya yer verdikten sonra üç tane daha sanayici gelerek arsa aldı. İnşallah bu yatırım en kısa zamanda olacak ve işsizlik sorunumuz büyük ölçüde kırılacak. 

5 yıldır il genel meclisinde kazandığım tecrübelerimi belediyeye aktarmak için yola çıktım. İl genel meclisinde büyük yatırımlara imza attık. Biz bu tecrübelerle Pazaryeri'ne hayat katarak, ilçemize yön vereceğimizi biliyoruz. Genç ve dinamik bir ekibimiz var” diye konuştu.
 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3706 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum