‘PAZARYERİ’Nİ ŞAHLANDIRMAK İSTİYORUM’

‘PAZARYERİ’Nİ ŞAHLANDIRMAK İSTİYORUM’

Pazaryeri Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Adayı Muzaffer Yalçın, Basın Masası’na konuk oldu. İlçede 10 yıldır belediye başkanlığı yapan Muzaffer Yalçın, yaptığı çalışmaları ve Pazaryeri’nin 2023 hedefleri doğrultusunda hayata geçirmek istediği vizyon projeleri anlattı.

Gazetemiz Muhabiri Ahmet Meşe’nin sorularını yanıtlayan Muzaffer Yalçın, “Pazaryeri’ni şahlandırmak, bu toprakları uçurmak istiyorum” dedi.

Muzaffer Yalçın, 31 Mart’ta yeniden göreve gelmesi halinde ekonomi ve istihdam ana başlıkları altında ilçenin kaderini değiştirecek vizyon projeleri gerçekleştireceklerini belirterek, şöyle devam etti:

“Pazaryeri bizi tanıyor, biz Pazaryeri’ni biliyoruz. Tecrübeliyiz, iktidar partisinin bir neferiyiz ve Pazaryeri’ni 2023’e götürmek istiyoruz. Allah’a şükür heybemiz dolu. Pazaryeri kazansın istiyoruz. Bu toprakları uçurmak istiyoruz.

Yeni dönemde ekonomi ve istihdam ana başlıklarımız olacak. Ulaşım, tarım ve turizmde daha çok ön plana çıkacağız. Ankara-Bursa otoyolu ile ulaşım sorunumuz kalmayacak, ilçemizin kaderi değişecek. Küçükelmalı Tabiat Parkımıza önemli yatırımlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Turizmde 65 bin turist ağırladık ve yatırımlarımızın tamamlanmasıyla 2023’te hedefimiz 1 milyon turist ağırlamak.

Pazaryerili hemşerilerimiz 31 Mart’ta yetkiyi yeniden bizlere tevdi ederlerse, ustalık dönemimizde çok daha güzel ve özel hizmetlere imza atacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Muzaffer Yalçın’ın konuk olduğu Basın Masası’nın ayrıntılarını haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr’den izleyebilirsiniz.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2317 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum