PEYGAMBER SEVDALILARI SOĞUK DİNLEMEDİ
Aysun YILDIZ
Bayırköy'de bu yıl 4.'sü düzenlenen Kutlu Doğum programına soğuk havaya rağmen katılım oldukça yoğun oldu.
Bayırköy Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program tertip edildi. Programa 1985 yılında Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında Avrupa birinciliği, 1991 Yılında Suudi Arabistan'da yapılan Uluslar arası Kuran-ı Kerim yarışmasında birinci olan Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu katıldı.
Bayırköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen program Hafız Güneşdoğdu'nun Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman'ın açılış konuşmasıyla devam etti. Başkan Yaman, Peygamberimizin kutlu doğumu münasebetiyle programa katılan herkese teşekkür etti. Başkan Yaman, üç ayların başladığı bugünlerde Ramazan ayına erişerek, Kadir Gecesi'ni idrak edip bayrama erişmeyi temenni etti.
Müftü Necati Akkuş ise Kutlu Doğum haftasının okullarımızda dahil olmak üzere son yıllarda layıkıyla kutlandığını ve bunu görmekten de son derece mutlu olduğunu dile getirip, katılımcılara soğuğa rağmen geldikleri için teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu sahne aldı. Güneşdoğdu, birbirinden güzel ilahiler seslendirerek semazen gösterileri katılımcılardan tam not aldı.
Programın sonunda Belediye Başkanı Mustafa Yaman Hafız Güneşdoğdu'ya plaket takdim ederken, Bilecik Kuran Kursları Bilgi yarışmasında 1. olan Hatice Yıldız'ı da tebrik ederek hediye takdiminde bulundu.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.