''RAMAZAN, BU YIL DA ÇOK GÜZEL OLACAK''

''RAMAZAN, BU YIL DA ÇOK GÜZEL OLACAK''

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ramazan Ayı'nın bu yılda dolu dolu geçeceğini söyledi. Bilecik Belediyesi'nin birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşatmak için çaba sarfedeceğini aktaran Yağcı,"Mahalle iftarlarımızı devam ettireceğiz" dedi. 

Bilecik Belediye Başkanlığı'na ait imkanları en uygun şekliyle vatandaşların hizmetine sunma gayretinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

''12 yıldır hemşehrilerimizle birlikte birçok güzelliğe ve iyiliğe imza attık, güzel çalışmaları hep birlikte gerçekleştirdik. Biliyorsunuz ki her zaman belirttiğimiz gibi birlik ve beraberlik ayı olan Ramazanda yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik çok daha ön plana çıkmaktadır. Bu çerçevede de Belediye Başkanlığı olarak yıllardır yaptığımız ve artık geleneksel hale gelen iftar programlarımızda aynı şekilde devam ettiriyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz Mahalle iftarlarımız ile bütün mahalle sakinlerini iftar sofrasında bir araya getiriyoruz ve burada iftarımızı birlikte açıyoruz. Ayrıca, şehir merkezindeki kültür sitesinde de iftar programlarımız devam ediyor ve her yıl olduğu gibi bu yıl da Kültür Sitemizde bin kişiyi aşkın insanımızı aynı iftar sofrasında buluşturacağız. Bu yıl ikinci kez olmak üzere aynı şekilde vatandaşlarımızı yine Kültür Sitesi'nde sahurda da buluşturuyoruz.    Burada farklı bir atmosferde ve farklı bir ortamda sahur yapmak isteyen tüm hemşehrilerimizi kardeşlerimizi de buraya davet ediyoruz.

"SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE BİRÇOK GÜZEL HİZMETİ VATANDAŞLARIMIZA SUNUYORUZ''

Konuşmasında; ''Sosyal Belediyecilik anlaşıyı ile birçok güzel hizmeti vatandaşlarımıza sunuyoruz'' ifadelerine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

''Belediyemizin yapmış olduğu sosyal yardımlarda geçen sene farklılık oraya getirdik. Sosyal yardımlarda artık torba paket götürme yerine vatandaşlarımıza yardım kartları dağıtıyoruz. Böylece hem gereksiz bir iş yoğunluğunu önlemiş oluyoruz, hem de yardım kartlarıyla ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin istedikleri yerde ve istedikleri alışverişi yapmalarına imkan vermiş oluyoruz. Bilecik Belediyesi olarak şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızı memnun edecek birçok güzel çalışma ve kararları veririz İnşaallah.'' dedi.

 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1478 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.