RAPORLAR KABUL EDİLDİ

RAPORLAR KABUL EDİLDİ

İl Genel Meclisi Mayıs ayı 3. birleşimini gerçekleştirdi. Birleşimde görüşülen 4 konunun 3 tanesini İmar ve Bayındırlık Komisyonu'ndan gelen raporlar oluşturdu. Komisyon raporları meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. 
İl Genel Meclisi Mayıs ayı 3. birleşimini gerçekleştirdi. Birleşime, 1. Başkan vekili Hasan Hüseyin Çelik başkanlık etti.
İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler'in izinli sayılmasıyla başlayan birleşim Bozüyük Poyra köyünde mülkiyeti BSN Enerji Üretim San. Tic. A.Ş. ve BSN2 Enerji Üretim San. Tic. A.Ş.'ye ait taşınmazlar üzerine "Güneş Enerji Santrali" yapmak maksadıyla hazırlatılan imar planlarının onaylatılması talebi görüşüldü. 
Konuyla ilgili olarak İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Erol Bandırmalıoğlu bilgi verdi. Müdür Bandırmalıoğlu, imar planı yapılmasına engel bir şeyin olmadığını ifade ederek, komisyon tarafından incelenmesi gerektiğini söyledi. Bandırmalıoğlu'nun açıklamalarının ardından konu oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonunda incelenmek üzere havale edildi. 
Birleşim daha sonra İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 3 raporun görüşülmesiyle devam etti. 
Bozüyük Kapanalan köyünde mülkiyeti şahıslara ait taşınmazlar üzerine "konut alanı" yapmak maksadıyla hazırlatılan imar planlarının onaylatılması talebi hakkında İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen rapor ele alındı. Komisyon raporunda imar planının onaylanmasını uygun görürken, meclis üyeleri de komisyon raporunu oy birliği ile kabul etti. 
Birleşimin devamında Bozüyük Poyra Köyünde mülkiyeti Gerilim Elektirik İnşaat Hayvancılık Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti'ye ait taşınmaz üzerine "Güneş Enerji Santrali" yapmak maksadıyla hazırlatılan imar planlarının onaylatılması talebi hakkında İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen rapor görüşüldü. Komisyon raporunda imar planının onaylanmasını uygun görürken, meclis üyeleri de komisyon raporunu oy birliği ile kabul etti. 
Birleşimde son olarak Bozüyük Eceköy'de mülkiyeti Abaysan Enerji İnşaat Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Ltd. Şti'ye ait taşınmazlar üzerine "Güneş Enerji Santrali" yapmak maksadıyla hazırlatılan imar planlarının onaylatılması talebi hakkında İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen rapor görüşüldü. Komisyon raporunda imar planının onaylanmasını uygun görürken, meclis üyeleri de komisyon raporunu oy birliği ile kabul etti. 
Mayıs ayı 3. birleşimi, 4 gündem maddesinin görüşülmesinin ardından sona erdi. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1324 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.