'SAĞLIK ÇALIŞANLARI HALKIMIZDAN DESTEK BEKLİYOR!'

'SAĞLIK ÇALIŞANLARI HALKIMIZDAN DESTEK BEKLİYOR!'

Türk Sağlık-Sen Bilecik İl Temsilcisi Dr. Hüseyin Altay, bir haber sitesinde yer alan haber üzerine açıklamalarda bulundu. Dr. Altay, vatandaşlardan sağlık çalışanlarına destek istediği açıklamasında şunları kaydetti:

"Bilecik olay gazetesi internet sayfasında 28.09.2016 tarihinde ’’ GÖREVLENDİRME OLMADIĞI İDDİA EDİLEN MEMUR, İNHİSAR İLÇE DEVLET HASTANESİ ARACIYLA KAZA YAPTI’’ başlıklı haber yayımlanlanmıştır. Haberin devamında Halk Sağlığı Müdürü Sn Ömer Balcı’nın kaza yapan sağlık çalışanının valilik görevlendirmesi olduğu yönünde beyanı ile devam etmektedir. Konu hakkında idari tahkikat ve sonuç olmadan sendika olarak yorum yapmayı uygun görmüyoruz.

Sağlık çalışanlarının haklı menfaatlarini her platformda savunan tek meslek sendikası olarak bize göre işin ilginç yanı şu, yorum yapanların konuyla ilgili yorum yapacakları yerde, sn. Ömer Balcı hakkında övücü yorumlarının yanında Ömer beyin emrinde çalışan sağlık çalışanları ile ilgili suçlayıcı ,karalayıcı linç girişimi göze batmaktadır.

Sağlık çalışanları bayram,seyran demeden tüm hastalara 7 gün 24 saat hizmet veren bir yapının içerisinde özveri ile çalışmaktadır. Aldıkları maaşları ile zor geçinen Ailesinden ayrı sağlık hizmeti veren arkadaşlarımıza yapılan iftiralar çalışma barışını bozmaya yönelik, moral ve motivasyonlarını baltalayacı niteliktedir. Bu karalayıcı yorumlara yer veren gazete sağlık çalışanları ile ilgili yapılan müspet yorumları yayımlamaktan imtina etmiştir. Kasıtlı haber yapıldığı,konuya yorum yapanların art niyetli olduğu açıktır.

İnhisar Devler hastanesi çalışanları Milletimize hizmet vermeye çalışan Tüm sağlık çalışanları gibi görevlerini eksiksiz,kusursuz yerine getirmektedir. Asılsız yorum yazarak kamuoyunu yönlendirme çabaları beyhudedir. Tüm sağlık çalışanlarının yanında olduğumuzu, yapılan yalan,yanlış haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna saygı ile ilan ederiz."

 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 2315 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum