SAĞLIK SEN'İN BAŞKANI BELLİ OLDU

SAĞLIK SEN'İN BAŞKANI BELLİ OLDU

Bilecik Sağlık-Sen 3. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçime Süleyman Akyıldız ile Ahmet Hanefi Pala Şube Başkan adayı olarak girdiler. Yapılan seçim sonucunda, 61-51 oy sayısı ile Süleyman Akyıldız Şube Başkanı seçildi. Eski Başkan Orhan Pir'e olan yoğun eleştilerle başlayan iki aylık seçim sürecinin sonucunda Süleyman Akyıldız tüm listesiyle birlikte kazanan taraf oldu.

saglik-senin-baskani-belli-oldu-3.jpg

Yeni şube başkanı Süleyman Akyıldız;

"Değerli delegelerimiz ve çok kıymetli sağlık sen üyelerimiz bizi bu göreve layık gördüğünüz için hepinizi saygı ve muhabbetle kucaklayarak teşekkür ve minnetlerimi ifade etmek istiyorum.

Zatıma ve yönetimimize gösterilmiş olan teveccüh bizi ağır bir sorumluluğu üstlenmekle karşı karşıya bırakmıştır. Allah bu sorumluluğumuzun gereğini yapabilme kudretini bize nasip eylesin, hiçbirimizi mahcup etmesin.

Biz bundan sonra bütün sağlık çalışanlarımızın menfaatleri için hizmet edeceğiz. Bütün üyelerimizin mutluluğunu ve üzüntülerini beraber paylaşacağız çünkü biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz.

Bize bu sonuçla bir sorumluluk tevdi ettiniz. Bu sorumluluğun hakkını vermek, sendikamızı bulunmuş olduğu yerden yeni ufuklara taşımak için bundan sonra hizmetinizde ve emrinizde olacağız.

Allah birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Gidilmedik yer, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygıyla selamlıyorum." dedi.

saglik-senin-baskani-belli-oldu-2.jpg

Kaynak:M.Bahadır Oral

Bu haber toplam 4055 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum