‘SEFER BİZDEN, ZAFER ALLAH’TAN’

‘SEFER BİZDEN, ZAFER ALLAH’TAN’

Cumhur İttifakı’nın kadınları 31 Mart yerel seçimlerinin startını Şeyh Edebali Türbesi’nden verdi.

Dedeoğlu Caddesi üzerindeki seçim koordinasyon merkezinde bir araya gelen kadınlar, Şeyh Edebali Türbesi’ne kadar ‘Cumhur İttifakı Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü’ gerçekleştirdiler. Burada AK Parti Belediye Meclis Üyesi Şadan Turhan tarafından yaptırılan duanın ardından seçim çalışmalarının startını verdiler. 

sefer-bizden-zafer-allahtan2.jpg

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sefer bizden, Zafer Allah’tan” dedi. Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Nihat Can’a Bilecik halkının desteğini almak için yola çıktıklarını ifade eden Karayiğit, şunları dile getirdi:

sefer-bizden-zafer-allahtan3.jpg

“Bugün burada 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinin başlangıç işaretini vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. 16 yılı aşkın bir süredir tek başına iktidar olarak başarıyla sandıklardan çıkmış bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu seçimlerde özellikle Cumhur İttifakı adayımız Nihat Can’a bütün Bilecik halkımızın desteğini talep etmek üzere gönüllü hanımlarımızla yola çıkmış bulunuyoruz. Sefer bizden, zafer Allah’tan diyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarıyla selametle zaferi kutlayacağımıza inanıyoruz. 

sefer-bizden-zafer-allahtan4.jpg

Her kapıyı çalmak her gönüle girmek için Cumhurbaşkanımıza söz verdiğimizi biliyorsunuz. Bizde bu sözümüzü Bilecik’in ruhunu sembolize eden bu kutsal mekandan hayır dualarla başlatmış bulunuyoruz. İnşallah 31 Mart 2019 günü bütün gayretimizle verdiğimiz emeklerin en güzel meyvelerini alacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı. 

sefer-bizden-zafer-allahtan5.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2518 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum